Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Brenger BV

Brenger

Bedrijfsnaam Brenger BV
KvK Nummer 67078583
Website www.brenger.nl
Beschrijving onderneming Platform voor het transport van grote spullen voor particulieren en MKB door koeriers en ZZP'ers die toch al die kant op rijden.
Naam innovatie Brenger
Beschrijving innovatie Platform voor het transport van grote spullen voor particulieren en MKB door koeriers en ZZP'ers die toch al die kant op rijden. Zo creƫren wij schaalvoordeel voor zelfstandige koeriers/koeriersbedrijven en maken wij de koeriersmarkt betaalbaar en toegankelijk voor particulieren.
Website innovatie https://brenger.nl/nl/hoe-het-werkt
Noodzaak en belang van deze innovatie Dankzij ons platform rijden koeriers minder vaak met onbenutte ruimte. Zij verdienen zo extra geld en maken hun ritten duurzamer. Daarnaast wordt het transport voor particulieren goedkoper en makkelijker. Het kost vaak minder dan zelf heen en weer rijden in een gehuurde bus. Nog los van de tijd die het je scheelt.
Bijdrage aan een betere wereld Dankzij ons platform rijden particulieren niet meer heen en weer in een gehuurde bestelbus om een Marktplaats aankoop op te halen. Via Brenger wordt het gebracht door een koerier of ZZP'er die ruimte over heeft in zijn bus en op deze route rijdt. Hierdoor kunnen wij in potentie 0,5% van de Nederlandse CO2 uitstoot besparen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn vergelijkbare platformen. Wij onderscheiden ons door te garanderen dat elk transportverzoek uitgevoerd wordt binnen 3 werkdagen en bieden veel service.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact