Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Bookings2work.com BV

Bookings2work.com BV

Homepage Bookings2work

Bedrijfsnaam Bookings2work.com BV
KvK Nummer 67390722
Website www.bookings2work.com
Beschrijving onderneming Bookings2work.com B.V. is DE one-stop-shop voor al je flexibele werkplek benodigdheden. Sinds de oprichting in 2016, biedt Bookings2work.com vele verschillende soorten werkplekken aan, waarbij wij proberen de meest voordelige prijzen aan te bieden. Het maakt niet uit of je nu een werkplek zoekt voor een uur of voor een jaar, Bookings2work.com biedt het allemaal aan. Bookings2work.com maakt het mogelijk om de perfecte werkplek te vinden, waarbij je per direct een boeking kunt maken, aantrekkelijk voor de zakelijke markt over de hele wereld.
Naam innovatie Bookings2work.com B.V.
Beschrijving innovatie Bij Bookings2work.com willen wij de vastgoedwereld veranderen. Op ons online platform bieden wij verschillende soorten workspaces aan. Flexplekken, vergaderzalen en kantoren. Mensen kunnen op Bookings2work.com een werkplek zoeken op basis van locatie, datum en wat voor soort werkplek. Afhankelijk van wat ze invullen, krijgen ze een lijst met verschillende locaties te zien gebaseerd op wat ze ingevuld hebben als zoekcriteria. Mensen kunnen vervolgens een werkplek boeken en betalen via onze platform.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Office providers zoals Tribes, WeWork etc. hebben via ons een extra kanaal om boekingen binnen te halen zonder veel handelingen en moeite. Mensen die een werkplek zoeken hebben via ons een veel makkelijker manier om een werkplek te vinden en te boeken. Ze hoeven niet meer te bellen en langs te gaan voor een bezichtiging. Ze kunnen de ruimte zien op Bookings2work.com en gelijk boeken en betalen. Wij helpen office providers zowel als boekers met het sparen van geld en tijd.
Bijdrage aan een betere wereld Bookings2work.com zorgt er voor dat de vastgoedwereld een nieuwe en frisse uitstraling krijgt. Het is niet meer nodig dat een werkplek via meerdere stappen en contactpersonen geboekt moet worden. Wij geven mensen een optie die past bij de "fast paced" levensstijl van nu. Mensen zijn altijd onderweg en Bookings2work.com zorgt er voor dat ze altijd een plek hebben om te kunnen werken als ze onderweg zijn. Snel en makkelijk te boeken in een paar stappen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij zijn de eerste in de Nederlandse markt die werkplekken online aanbiedt waar je meteen kan boeken en betalen op de website, ook voor een langere termijn.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact