Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Boezemkussen.nl

Boezemkussen

Bedrijfsnaam Boezemkussen.nl
KvK Nummer 70278504
Website Www.boezemkussen.nl
Beschrijving onderneming Een hartvormig kussen voor vrouwen die met borstkanker te maken hebben (gehad) ter verlichting van hun pijn/ongemak na operatie en behandeling. Het helpt echt, weet ik uit ervaring!
Naam innovatie Boezemkussen
Beschrijving innovatie Een hartvormig kussen voor vrouwen die met borstkanker te maken hebben (gehad) ter verlichting van hun restklachten na de behandeling. Soms duren die klachten jaren en dit kussen helpt hen zich gemakkelijker te bewegen, beter te slapen, zitten.
Website innovatie https://www.facebook.com/boezemkussen.nl...
Noodzaak en belang van deze innovatie Vrouwen die behandeld zijn tegen borstkanker hebben vaak pijn en ongemak. Dit kussen geeft hen verlichting van die klachten, ze kunnen beter slapen en zitten, prettiger autorijden.
Bijdrage aan een betere wereld De vele vrouwen die door borstkanker getroffen worden ervaren verlichting van hun restklachten en liefdevolle steun door dit kussen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het HeartPillow bestond al, ik heb het verbeterd door er een ritsje in te maken waardoor de vulling naar wens kan worden aangepast (harder of juist zachter) en het geheel is wasbaar op 40 gr en kan in de droger. Hoge kwaliteit materialen, mooie stoffen en warme kleuren. Ook de maat is iets groter. Hierdoor houdt het heel prettig vast.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact