Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Bijzondere Breinen

Bijzondere Breinen Bank

Gestileerde gloeilamp

Bedrijfsnaam Bijzondere Breinen
KvK Nummer 70156271
Website www.bijzonderebreinen.org
Beschrijving onderneming Bijzondere Breinen is een erkende social enterprise en versterkt de denkkracht van mens, team, organisatie en samenleving door inclusie van mensen die anders denken.
Naam innovatie Bijzondere Breinen Bank
Beschrijving innovatie De Bijzondere Breinen Bank is een database waarin mensen met bijzondere denkkracht en expertise zijn opgenomen. Die denkkracht en expertise wordt gebundeld beschikbaar gesteld om sociale, economische en maatschappelijk relevante vraagstukken mee te helpen oplossen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De impact van deze innovatie is tweeledig: enerzijds helpen we prangende vraagstukken van allerlei aard op te lossen door een frisse en originele kijk en door anders te denken. Anderzijds worden mensen die anders denken, maar daarvoor vaak niet de erkenning en de waardering krijgen, betrokken bij het oplossen van vraagstukken waardoor zij juist wel meedoen en de waardering krijgen die ze verdienen.
Bijdrage aan een betere wereld Een beter wereld begint bij innovatie en anders denken. Maar anders denken brengt veel weerstand en onbegrip met zich mee in een wereld waarin de standaard, het protocol en de bureaucratie juist zorgen voor uitsluiting van anders denken. Tijd dus om het roer om te gooien en een einde te maken aan deze denkkrachtverspilling.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Een dergelijk initiatief in deze vorm bestaat voor zover wij weten nog niet. Wij kijken naar de denkkracht van mensen, letterlijk zonder aanziens des persoons.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact