Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

BLAUD BV

RWS Protocollen App

RWS Protocollen APP zichtbaar op tablet

Bedrijfsnaam BLAUD BV
KvK Nummer 30221540
Website www.BLAUD.com
Beschrijving onderneming BLAUD bouwt aan een efficiënte en mobiele wereld waarbij onze oplossingen uitblinken in gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit en veiligheid. De omgevingen die wij bouwen brengen de wensen en eisen van de gebruiker van de oplossing én de belangen van het bedrijf bijeen zodat bedrijfsprocessen ultiem worden ondersteund. Om dit doel te realiseren werken wij samen met de beste producenten en leveranciers uit de wereld van hardware, software, cybersecurity, networking en consultancy.
Naam innovatie RWS Protocollen App
Beschrijving innovatie De gele auto's van Rijkwaterstaat zijn bij incidenten op het Nederlandse wegennet vaak als eerste ter plaatse. De werkzaamheden en handelingen die een medewerker van Rijkswaterstaat moet verrichten zijn vastgelegd in vele documenten, protocollen genaamd. In deze documenten staan procedures beschreven maar ook verwijzingen naar andere documenten en tekeningen. Nu zou je deze informatie kunnen meenemen in een ordner maar op papier heb je al snel verouderde informatie bij je. Daarbij kan het protocol per locatie anders zijn. Denk aan het wegslepen van autowrakken, dat is per wegdekdeel contractueel aanbesteedt.

BLAUD heeft voor RWS een oplossing op een tablet ontwikkelt dat zorgt voor het beschikbaar stellen van de juiste documenten in de auto en gebaseerd op de actuele locatie van de gebruiker van de tablet. Zo kan je snel de juiste protocollen vinden en de juiste handelingen verrichten.

BLAUD ontwikkelde een content management systeem, de bij Protocollen App en een heel ingenieus synchronisatiesysteem tussen die twee omgevingen. De documenten zijn in de oplossing altijd up to date maar ook altijd aanwezig, zelfs als er geen netwerk beschikbaar is (denk aan tunnels en heel ernstige calamiteiten). De App functioneert binnen de beveiligde Device Management Omgeving van RWS.

De Protocollen App is een spin-off (doorontwikkeling) van de Pocket-BCM oplossing van BLAUD.
Website innovatie http://pocket-bcm.com
Noodzaak en belang van deze innovatie Tijd- en plaats onafhankelijk werken met de altijd up-to-date content gebaseerd op location based services. Daarbij detacheert RWS nog wel eens medewerkers vanuit het ene rayon in het andere. Als je niet bekend bent met de omgeving en bijbehorende protocollen helpt deze app je snel op weg.
Bijdrage aan een betere wereld Betere en snellere dienstverlening vanuit RWS aan de weggebruikers in geval van incidenten.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Voor RWS is dit de manier om documenten op een goede, betrouwbare, veilige en vooral gebruiksvriendelijke manier te synchroniseren/beschikbaar te stellen aan haar medewerkers.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact