Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

BLAUD BV

Livewords Go Tolken App

Livewords Go Tolken App

Bedrijfsnaam BLAUD BV
KvK Nummer 30221540
Website www.blaud.com
Beschrijving onderneming BLAUD bouwt aan een efficiënte en mobiele wereld waarbij onze oplossingen uitblinken in gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit en veiligheid. De omgevingen die wij bouwen brengen de wensen en eisen van de gebruiker van de oplossing én de belangen van het bedrijf bijeen zodat bedrijfsprocessen ultiem worden ondersteund. Om dit doel te realiseren werken wij samen met de beste producenten en leveranciers uit de wereld van hardware, software, cybersecurity, networking en consultancy.
Naam innovatie Livewords Go Tolken App
Beschrijving innovatie Taalbarrières op (zaken)reis, bij medische zorg of juridische bijstand, worden wereldwijd binnen 40 seconden doorbroken met de nieuwe tolken app van Livewords. De app, Livewords GO genaamd, biedt dag en nacht directe verbinding met professionele tolken die in 144 talen de juiste boodschap kunnen overbrengen. Zie ook: https://livewords.com/nieuws/livewords-lanceert-nieuwe-tolken-app/ en https://www.youtube.com/watch?v=Otg3G9V-BdU
Website innovatie https://livewords.com/go/
Noodzaak en belang van deze innovatie Livewords GO richt zich op Nederlandse ziekenhuizen, huisartsenposten, asielzoekerscentra, gemeenten en politiebureaus die mede door de toename van het aantal vluchtelingen steeds vaker tegen taalbarrières aanlopen. Bij veel van deze instanties is een goede communicatie één van de basisvoorwaarden voor het leveren van de juiste zorg of dienst. Daarnaast is het ook voor vakantiegangers of zakenreizigers niet meer nodig zich met handen en voeten te redden als ze de lokale taal niet machtig zijn.
Bijdrage aan een betere wereld Wij geloven dat deze app de wereld met elkaar verbindt doordat het de taalbarrières weghaalt. Als je elkaar, namelijk, niet begrijpt kom je niet verder of ontstaan er misverstanden. Of het nu gaat om pech langs de weg in het buitenland, een gesprek met een buitenlandse patiënt of een verwarde immigrant die je niet verstaat. Deze app is in iedere situatie direct te gebruiken en biedt de garantie dat de tolk adequaat vertaalt.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Zeer origineel en nieuw. Er zijn standaard vertaal apps beschikbaar, maar geen app die je in staat stelt om binnen 40 seconden, wereldwijd, een real life tolk aan de lijn te krijgen die jouw direct helpt met je behoefte.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact