Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

ABC Security Systems B.V.

Active Guard

Bedrijfsnaam ABC Security Systems B.V.
KvK Nummer 59385863
Website www.abchekwerk.nl
Beschrijving onderneming Vrijheid is ons allergrootste goed! In alles wat we doen is dit voelbaar. Een hekwerkoplossing mag uw vrijheid dus nooit in de weg staan. ABC Hekwerk is een professionele hekwerkleverancier die als internationale organisatie een grote bekendheid geniet en een solide en herkenbaar pakket biedt aan producten en diensten voor het beveiligen van percelen, terreinen en complexen. We behoren niet voor niets tot de top van hekwerkaanbieders.

Wij leveren uitsluitend hekwerk dat voldoet aan de allerhoogste kwaliteitsnormen. Dat geldt zowel voor hekwerkelementen als voor mechanische als elektronische delen. Alle onderdelen zijn degelijk en onderhoudsarm uitgevoerd en bieden OPTIMALE VEILIGHEID in het dagelijks gebruik.
Naam innovatie Active Guard
Beschrijving innovatie Merkonafhankelijke servicemonitoringtool inclusief bedieningsfuncties en dashboard.
Active Guard is bedacht en ontwikkeld in 2017.
Website innovatie www.abchekwerk.nl/activeguard
Noodzaak en belang van deze innovatie Active Guard maakt merkonafhankelijk service en onderhoud op maat mogelijk. Active Guard signaleert vroegtijdig wanneer er onderhoud aan de toegangspartij benodigd is. In geval van een calamiteit dan meldt Active Guard dit direct zodat er adequaat actie ondernomen kan worden ten einde hinder voor de gebruiker tot een absoluut minimum te beperken.
Daarnaast wordt er veel data verzamelt van de poorten en slagbomen waarmee we ons voordeel kunnen doen bij toekomstige productontwikkelingen en productverbeteringen.
Bijdrage aan een betere wereld Door de juiste inzet op de juiste tijd van mensen en middelen beperken we direct de frequentie van deze inzet. Minder uitrukken voor storingen leidt tot minder uitstoot van uitlaatgassen en fijnstof.
Door meer kennis (big data) van de materialen kan de kwaliteit van de toe te passen materialen verbeteren of kunnen er andere keuzes gemaakt worden zodat we milieu vriendelijke materialen kunnen toepassen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Active Guard is merkonafhankelijk en kan dus toegepast worden op een veelheid aan fabricaten, is te combineren met bediening van de toegangspartij en wordt beheert vanuit een gebruikersvriendelijk dashboard.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact