Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

6in24 BV

6in24, de 6 beste kandidaten van de 6 beste bureaus binnen 24 uur.

Bedrijfsnaam 6in24 BV
KvK Nummer 64387135
Website http://6in24.nl
Beschrijving onderneming Online platform dat het mogelijk maakt om binnen 24 uur 6 topkandidaten van de 6 beste recruitment bureaus te leveren.
Naam innovatie 6in24, de 6 beste kandidaten van de 6 beste bureaus binnen 24 uur.
Beschrijving innovatie 6in24 breekt met de conventies van de traditionele detacheringsmarkt. De verbinding tussen vraag en aanbod wordt opnieuw gedefinieerd. Maak kennis met detachering volgens 6in24: eenvoudiger, sneller, transparanter.

Ons doel is om het huidige recruitmentproces te versimpelen. Binnen drie muisklikken heb je jouw vacature geĆ¼pload en krijg je binnen 24 uur de zes beste kandidaten doorgestuurd van de zes beste bureaus.* 6in24 is een onafhankelijk online platform.

*Voor werving en selectiefuncties geldt een zoektermijn van 6 dagen om zo gegarandeerd de beste kandidaten te kunnen leveren.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Als opdrachtgever kan je binnen slechts drie stappen een vacature uploaden. Vervolgens leun je achterover en laat je ons platform het werk voor je doen. Binnen 24 uur ontvang je de zes beste CV's van de zes beste bureaus binnen jouw branche! Doordat je niet in contact staat met zes verschillende accountmanagers en per bureau minimaal 3 CV's ontvangt bespaar je als opdrachtgever enorm veel tijd en zo ook geld. De bureaus moeten binnen een korte tijd hun beste CV aanleveren tegen een concurrerend tarief. Het enige wat jij vervolgens moet doen is de beste kandidaat uitnodigen en gesprekken inplannen.
Bijdrage aan een betere wereld Tegenwoordig gaat alles digitaal. Echter bleek dit in de wereld van detachering en werving & selectie vaak nog moeizaam te gaan. 6in24 breekt met de tradities en biedt online de zes beste kandidaten binnen 24 uur en dat kosteloos!
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het is volledig kosteloos voor de opdrachtgever en ons platform is de meest snelle, eenvoudige en transparante manier voor het werven van goede kandidaten. Het is tijd- en kostenbesparend voor de opdrachtgever en de bureaus krijgen tegen een no cure no pay principe extra aanvragen door en dus extra kansen op omzet.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact