Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

uCella Europe

uCella, thuis voor al je pakketten

uCella pakketbus

Bedrijfsnaam uCella Europe
KvK Nummer 67433499
Website www.ucella.me
Beschrijving onderneming uCella Europe is de exclusieve partner van uCella Inc., de Amerikaanse ontwikkelaar van deze wereldwijde oplossing.
Naam innovatie uCella, thuis voor al je pakketten
Beschrijving innovatie De 'smart home' pakkettenbus uCella is de ideale oplossing voor het moeiteloos ontvangen en verzenden van postpakketten.
uCella is slank, slim en safe. Ongebruikt hangt uCella als een platte brievenbus aan de gevel. Uitgevouwen biedt uCella voldoende ruimte voor meerdere pakketten. Via de ‘cloud’ verwerkt uCella de reguliere barcodes uit verzendberichten en slaat ze op als eenmalige toegangscodes. De bezorger scant eenvoudig de barcode op het pakket om de bus te openen.
Via de mobiele App houdt de gebruiker volledige controle. De gebruiker ontvangt ‘push’ berichten van gebeurtenissen, zoals de aflevering van een pakket. uCella kan worden gedeeld met meerdere gebruikers, bijvoorbeeld huisgenoten of buren.
Website innovatie www.ucella.me/pakketgemist
Noodzaak en belang van deze innovatie In de grote, snelgroeiende e-commercemarkt is een sterke behoefte aan een goede oplossing voor het afleveren van producten, het zogeheten last-mile knelpunt. Het wachten op de bezorger of niet thuis zijn als hij komt, is een grote ergernis voor gebruikers, kostenverhogend voor bezorgers en een rem op de verdere groei van e-commerce. Ook speelt uCella in op de toenemende roep naar meer duurzame oplossingen om het aantal vervoersbewegingen te beperken.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel uCella is met recht een vooruitstrevende oplossing voor de ongemakken en in-efficiency in pakketbezorging en retourzending. uCella maakt het ontvangen en verzenden van pakketten 'contactloos'. En omdat uCella de barcodes van pakketbezorgers herkent, sluit uCella naadloos aan bij het reguliere bezorgproces.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact