Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Multinok/Bouwknegt Rietdekkers

Multinok

Multinok

Bedrijfsnaam Multinok/Bouwknegt Rietdekkers
KvK Nummer 55175848
Website www.multinok.com
Beschrijving onderneming Rietdekkersbedrijf
Naam innovatie Multinok
Beschrijving innovatie Polyester nokvorsten voor rieten daken. Prefab elementen van 2 m1 lengte.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Rietdekkers werken vaak met zware keramische nokvorsten. Ze worden met specie vastgelegd op het riet. Daarvoor mag het niet te warm of te koud zijn en het moet droog weer zijn. Daar komt bij dat er mos en algen groeien op de specie. Een rieten dak moet vooral kunnen ademen. De traditionele keramische nokafwerking met pannen en specie kunnen op den duur vrij spel geven aan vocht en schimmels. De holle ruimte onder de nokvorst wordt opgevuld met specie of riet waardoor vocht niet wordt gereguleerd.
Multinok zorgt voor een goede ventilatie en voor een mooi droog rietpakket. Dus, gaat het rieten dak langer mee. Daarnaast heeft deze nok een lengte van 2 m1 en weegt slechts 10 kg waardoor het ARBO-technisch ook veel beter is. Ook kan het onder alle weersomstandigheden gelegd worden, van -20 tot + 30.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Polyester nokvorsten voor rieten daken is geheel nieuw. Daarom zijn onze producten beschermd via het Bureau voor Intellectuele Eigendommen van de EU (EUIPO).

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact