Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Influentials Network BV

Influentials Network

Screenshot Influentials network

Bedrijfsnaam Influentials Network BV
KvK Nummer 62101986
Website www.influentials.network
Beschrijving onderneming Influentials is een online platform voor influencer marketing die zo'n 100 miljoen consumenten wereldwijd bereikt in 9 verschillende categorie├źn.
Naam innovatie Influentials Network
Beschrijving innovatie Influentials Network maakt het voor merken en agencies mogelijk om makkelijk en snel influencer campagnes via het platform te managen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Het handmatig managen van influencer campagnes kan een pain in the ass zijn. Merken en agencies moet namelijk handmatig opzoek gaan naar influencers die met hun willen samenwerken. Vervolgens moeten ze de campagne 'verkopen', onderhandelen over prijzen, influencers briefen en agreements opstellen. Daarnaast hebben merken geen toegang tot real time analytics en weten dus niet wat de resultaten zijn van hun campagne. Behoorlijk veel werk dus, geen overzicht en niet transparant.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Influentials maakt het mogelijk dat een merk of agency de influencer kan zoeken in het netwerk die bij ze past. Daarnaast kunnen ze een campagne van a tot z in het platform beheren. Van het werven van influencers tot aan real time campagne data in hun persoonlijke dashboard.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact