Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

iSee Corporation

iSee Scroll

iSee Scroll ledarmband

Bedrijfsnaam iSee Corporation
KvK Nummer 24283287
Website www.isee-corporation.com
Beschrijving onderneming iSee Corporation een jong en innovatief bedrijf dat zich inzet voor het veiliger maken van uw woon- en werkomgeving.
Naam innovatie iSee Scroll
Beschrijving innovatie De volgende zaken zijn allen zelf ontwikkeld.:
Een LED-armband, bijbehorende PC-software en een bijbehorende app.
Via de software kunnen berichten via de bluetooth-verbinding van de telefoon worden verzonden naar de LED-armband. Zolang het bericht niet door de ontvanger wordt bevestigd, blijft de armband knipperen, piepen, trillen en berichten scrollen.
De LED-armband is voorzien van een oplaad- en verwisselbare batterij en een noodknop. Alle communicatie wordt vastgelegd in een database.
Website innovatie https://www.isee-corporation.com/site/i...
Noodzaak en belang van deze innovatie Omgevingslawaai zorgt er vaak voor dat hulpverleners niet in staat zijn om hun mensen in het veld te bereiken via portofoon of telefoon. Dit is frustrerend voor de zowel de meldkamer of centrale post als voor de hulpverlener en kan levensbedreigend zijn voor zowel hulpvrager als hulpverlener.
Met behulp van onze groot display LED-armband, die blijft knipperen, piepen, trillen en berichten scrollen totdat een bericht bevestigd is, gaat dit eenvoudiger. Er is zelfs voorzien in een eenvoudig te bedienen noodknop waarbij ook plaatsbepaling wordt vastgesteld. De noodknop kan tevens, bij per ongeluk activeren, ook weer worden uitgeschakeld. Dit alles continu zichtbaar via de software waar alle communicatie in een database wordt opgeslagen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het product bestaat nog niet en er het product is ontwikkeld nav een vraag vanuit de hulpverlening.
Hulpverleners zijn vaak voorzien van "oortjes" om de communicatie in een lawaaiige omgeving doorgang te laten vinden, maar ze horen zelfs de 'oortjes" niet. Hier komt nog bij dat ze ook niet kunnen zien dat er contact met ze gezocht wordt. Via een LED-armband met groot display is dit wel mogelijk.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact