Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

iCareerpad BV i.o.

iCareerpad

Scherm van app iCareerpad

Bedrijfsnaam iCareerpad BV i.o.
KvK Nummer 05060765
Website www.icareerpad.nl
Beschrijving onderneming Adviesbureau duurzame inzetbaarheid van medewerkers
Naam innovatie iCareerpad
Beschrijving innovatie De iCareerpad is dé app voor duurzame inzetbaarheid. Het is zowel een reflectie-instrument als persoonlijk dossier voor werkenden, gebaseerd op de pijlers werk, privé, ontwikkeling en gezondheid.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Gezien de maatschappelijke ontwikkelingen, waarbij een levenslang dienstverband bij 1 werkgever niet meer vanzelfsprekend is, wordt er meer zelfsturing en ondernemerschap van medewerkers gevraagd. De iCareerpad helpt daarbij op een speelse en concrete manier. Het zorgt ervoor dat medewerkers goede gesprekspartners zijn in relatie tot hun leidinggevenden, maar tegelijk ook goed voorbereid zijn op volgende stappen in hun loopbaan.
Werkgevers die hun mensen serieus nemen schaffen de app aan voor hun medewerkers. Daarnaast verkrijgbaar voor medewerkers die zelf willen sturen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De innovatie is nieuw en origineel, vanwege het feit dat de medewerker het heft in eigen handen neemt.
Het is zowel een reflectie-instrument als een persoonlijk dossier wat hij/zij zelf opbouwt in de loop van de tijd.
Het is visueel aantrekkelijk en werkt gemakkelijk d.m.v. technieken die in een app verwerkt kunnen worden, zoals swipen, snel foto's opslaan op eigen prikbord etc.
Iets dat zo compleet is bestaat nog niet.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact