Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Emile Ontwikkeling & Advies BV Handelsnaam Over/Nieuw

Kick-Off Methode voor het maken van je projectplan op één pagina

Bedrijfsnaam Emile Ontwikkeling & Advies BV Handelsnaam Over/Nieuw
KvK Nummer 59635274
Website www.overnieuw.nl
Beschrijving onderneming Wij zijn een advies- en projectenbureau gericht op jong ondernemerschap terug brengen in de (semi-) publieke sector.
Naam innovatie Kick-Off Methode voor het maken van je projectplan op één pagina
Beschrijving innovatie Kick-off is een innovatieve projectaanpak met een canvas waarmee je snel en overzichtelijk een breed gedragen projectplan realiseert. Met elementen van projectmatig werken, Lean Startup en Scrum bereik je binnen afzienbare tijd mijlpalen en concrete resultaten. Het boek geeft je op nuchtere toon de handvatten voor het opstarten van je project.

De methodiek is in de afgelopen jaren door Over/Nieuw in de praktijk ontwikkeld en constant verbeterd tot het eindresultaat dat nu onder de naam Kick-off wordt uitgebracht. Inmiddels zijn al tientallen projecten tot een succes gemaakt met de inzet van deze methode.
Website innovatie http://overnieuw.nl/kick-off/
Noodzaak en belang van deze innovatie Het werken in projecten wint steeds meer terrein. Terecht, vinden wij, werken in projecten geeft meer motivatie en innovatie om uitdagingen in de snel veranderende wereld aan te gaan. Vooral als er met multi-disciplinaire teams snel van ideeën naar concrete plannen gekomen kan worden.

Je zult Kick-off geweldig vinden als je…
Met teams hebt gewerkt waarin vergaderingen veel energie kostten en niet leidden tot een duidelijke uitkomst.
Meegewerkt hebt aan grote, mooie projecten die uiteindelijk mislukten, omdat het doel uit het oog werd verloren.
Veel goede ideeën hebt, maar die nu niet omzet tot concrete resultaten.

Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Toen we drie jaar geleden begonnen met Over/Nieuw misten we een methodiek waarmee er met een (multi disciplinair) team samen aan een oplossing gewerkt kon worden dat meteen omgezet wordt in een projectplan. Waarin de taken, rollen en verantwoordelijkheden verdeeld werden. Doordat iedereen meedenkt stijgt het eigenaarschap van alle projectleden. Door mensen van verschillende lagen van een organisatie te betrekken worden er aan zaken en aspecten gedacht die normaal gesproken niet meegenomen worden in een projectplan.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact