Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

De Karakterfaculteit

Kerngezond bedrijf

Bedrijfsnaam De Karakterfaculteit
KvK Nummer 53409299
Website www.karakterfaculteit.nl
Beschrijving onderneming Door de kracht van coaching en fysieke training te koppelen aan de onderneming maken we organisaties duurzaam hierbij laten we de unieke karakters van ondernemer en organisatie tot hun recht komen. Dat doen we met behulp van scans, coaching en training. Uniek daarbij is dat we altijd de wisselwerking zoeken tussen karakter en beweging. En dat onze programma’s barstensvol energie, positiviteit en fitheid zitten. Ondernemers houden immers van doen. Wij trouwens ook!
Naam innovatie Kerngezond bedrijf
Beschrijving innovatie Soms loopt het niet meer lekker in een organisatie. De communicatie gaat stroef, deadlines worden gemist, klanten lopen weg, de omzet valt tegen, het ziekteverzuim neemt toe… Voor je het weet, ben je als ondernemer alleen nog brandjes aan het blussen. Dat kost tijd én energie, en niemand die er blij van wordt. Herkenbaar? Geef je organisatie dan een positieve boost: op naar een kerngezond bedrijf!

- Duurzame inzetbaarheid op alle niveau
- Een sterke organisatiestructuur
- Een gezonde bedrijfscultuur
- Ruim baan voor zelfstandigheid en ontwikkeling
- Vitale en flexibele medewerkers
Website innovatie incubator maakstand Oss, kracht van new ...
Noodzaak en belang van deze innovatie Elk bedrijf is verplicht straks in te zetten op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Bedrijven zijn zoekende hoe ze dit kunnen doen. Er is geen behoefte aan een nieuw rapport wat in de kast komt te liggen, maar aan realtime ondersteuning en begeleiding bij deze vraagstukken.

Een bedrijf is erbij gebaat als de betrokkenheid, zelfredzaamheid, initiatief, energie van medewerkers stijgt. Dit levert direct resultaat op, in eerste instantie in tevredenheid en inzet waarna al snel omzet volgt.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel de combinatie van bewegen en coaching vanuit karakter zijn samengevoegd tot een direct implementeerbaar product. Wat men vandaag leert op de trainingsvloer kan hij /zij morgen toepassen op het werk.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact