Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Da Vinci International B.V. / BarberBooking

BarberBooking

Schermen van BarberBooking

Bedrijfsnaam Da Vinci International B.V. / BarberBooking
KvK Nummer 08073927
Website www.dvi.nl
Beschrijving onderneming Zoek & boek je kappersafspraak op BarberBooking.com Inmiddels worden al 750.000 online afspraken gemaakt door consumenten via BarberBooking. En... we hebben meteen geregeld dat de afspraak in het afsprakenboek van de kapper komt. Het software systeem voor de kapper maken wij dan ook. Zo heeft de kapper automatisch een volle agenda en weet de consument zeker dat wat hij boekt kan, geen verrassingen achteraf. Voor de kapper hebben we het systeem uitgebreid met kassa, statistieken, marketing hulp en meer. De ultieme hulp voor iedere kapperondernemer.
Naam innovatie BarberBooking
Beschrijving innovatie Eigenlijk heb ik de innovatie al een stuk omschreven bij 'Beschrijving Onderneming'. Onze Opa heeft namelijk in 1945 een kapsalon opgezet, onze vader heeft deze overgenomen maar in 1997 Da Vinci opgericht, de software voor de kapper. Samen met mijn 2 zussen regelen we het familiebedrijf nu en hebben we in juni 2014 Barberbooking opgezet. Met iedere generatie een innovatie. :)
Website innovatie www.BarberBooking.com
Noodzaak en belang van deze innovatie Als je denkt dat je er bent, dan ben je er geweest! We hebben (en hadden toen we BarberBooking startte) een succesvolle onderneming in de software voor de kappersbranche. Maar wij zijn ondernemers, dus onze hersens kraken door. We zagen een kans om onze kappers te helpen met BarberBooking aan meer nieuwe klanten. In de beautybranche is er nog geen sterk platform wat de markt heeft gepakt en het afspraak maken zo makkelijk regelt. Wij zien dus een kans! Plus ... wat als iemand anders het doet voordat wij het doen? Dan kan het maar zo zijn dat dit nieuwe platform van deze concurrent ook een stukje software voor de kapper gaat maken (in de salon) en weg zijn wij ... en dat waren we niet van plan. Wij worden HET platform voor het boeken van je kappersafspraak, geen discussie mogelijk.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De mate waarin heel geavanceerd de afspraak wordt gemaakt is UNIEK. Een kappersafspraak maken lijkt simpel maar is het absoluut niet. Iedere klant, iedere kapster, ieder haar, ieder product, iedere salon heeft een andere benadering nodig. Een dame met lang dik haar heeft een heel andere tijd en behandeling nodig om haar haren te kleuren dan iemand met kort haar etc. We zijn dus iedere dag bezig het online afspraak maken zo slim te maken, dat het slimmer wordt dan de persoon die normaal de telefoon opneemt in de salon. Er is geen andere partij in Nederland die zowel het consumentenplatform (Barberbooking) als de software voor de kapper maakt. Super slim en efficiƫnt plannen voor de kapper = meer omzet. Super makkelijk een afspraak maken = meer mooi haar en mooie mensen in Nederland.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact