Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

XA

XA Managed Print Services

Bedrijfsnaam XA
KvK Nummer 32074350
Website www.xa.nl
Beschrijving onderneming Bij XA zijn we al jaren bezig om het maximale resultaat te halen uit mensen, organisaties, hardware, software en consultancy. Het delen en vinden van informatie speelt hierin een cruciale rol. En dat in een wereld waarin organisaties en medewerkers te maken hebben met een continu groeiende stroom van fysieke en digitale informatie.
In deze wereld wil XA voor organisatie en medewerkers het vinden en delen van informatie makkelijk maken. Als adviserend kennispartner helpen wij informatiestromen binnen bedrijfsprocessen te optimaliseren. Op deze manier kunnen medewerkers sneller en betere beslissingen maken, die tijd- en plaats onafhankelijk zijn. Hiervoor is toptechniek nodig. Daarom kiezen wij voor Xerox.
Naam innovatie XA Managed Print Services
Beschrijving innovatie XA Managed Print Services is een eigen ontwikkeld Managed Print Services platform waarmee wij onze klanten in staat stellen om onder alle omstandigheden een maximale beschikbaarheid van de oplossingen (Xerox en Non Xerox) en productiviteit van de eindgebruikers te realiseren. Middels de combinatie van het Xerox Managed Print Services platform (1e lijns) en ons eigen ontwikkelde XA Managed Print Services team (2e lijns) zijn wij in staat om naast de meest voorkomende incidenten ook alle afwijkende incidenten op een adequate manier op te lossen, zodat onze klanten het maximale resultaat kunnen realiseren met onze oplossingen.
Website innovatie https://www.xa.nl/het-maximale-resultaat...
Noodzaak en belang van deze innovatie Xerox Managed Print Services is de meest succesvolle Managed Print oplossing in de markt, dit wordt bevestigd door de meest toonaangevende en onafhankelijk onderzoeksbureaus zoals Quocirca, Gartner en InfoTrends. Echter zijn er in de praktijk meerdere situaties waarbij de gestdaardiseerde oplossing niet altijd naadloos (100%) aansluit op de eisen & wensen van de klant. Hierdoor kan een klant in het slechtste geval issues ondervinden op het gebied van beschikbaarheid van de oplossingen. Vanaf de launch van Xerox Managed Print Services hebben we binnen XA zorgvuldig geanalyseerd in welke specifieke gevallen er extra zorg nodig om deze Managed Print Services naar een nog hoger niveau te brengen. Middels deze analyse hebben we XA Managed Print Services ontwikkeld om zo op elke (veelal onverwachte) situatie een adequate oplossing te bieden met als doel, het maximale resultaat voor onze klant.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Vanzelfsprekend hebben alle grote vendors in onze markt een Managed Print Services oplossing, echter zijn deze standaard en worden deze zonder aanpassing of toevoeging uitgerold door de uiteindelijke partner. Het op eigen initiatief analyseren, monitoren en ontwikkelen van oplossingen(XAMPS) voor afwijkende MPS situaties is uniek. Doorgaans wordt in de markt geprobeerd om de standaard MPS oplossing te optimaliseren. Wij hebben getracht om middels de combinatie van Xerox Managed Print Services en XA Managed Print Services een nog betere oplossing te realiseren welke wij met succes uitdragen in onze markt. Mede hierdoor zijn wij in 2016 opnieuw uitgeroepen tot Xerox Managed Print Services Partner of the Year 2016.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact