Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Wired People

Wired People (Het bekende canvas, maar dan met een rauwe design-edge)

Foto op geweven gaas

Bedrijfsnaam Wired People
KvK Nummer 59217979
Website www.wiredpeople.nl
Beschrijving onderneming Wired People is opgericht door een aantal gepassioneerde metaalgaaswevers die al jarenlang metaalgaas voor machines, auto’s en andere toepassingen maken. Producten waarin het prachtige geweven gaas wordt verstopt. Door het gaas een nieuwe functie te geven willen we ook particulieren laten ervaren hoe mooi ons metaalgaas is!
Naam innovatie Wired People (Het bekende canvas, maar dan met een rauwe design-edge)
Beschrijving innovatie In september 2016 maakt Nederland kennis met een nieuw, industrieel woonproduct: foto’s op metaalgaas! Het bedrukken van ambachtelijk geweven metaaldraden werd bedacht door een groep gepassioneerde metaalgaaswevers met een duidelijke missie: heel Nederland laten zien hoe mooi hun oude ambacht is! Het product, dat ze onder de naam Wired People op de markt brengen, sluit perfect aan op de stoere, industriële woontrend van nu.

Het product van Wired People is het op maat bedrukken van metaalgaas met het design dat klanten via www.wiredpeople.nl kunnen aanleveren. Het bekende canvas, maar dan met een rauwe design-edge.

Door de grove weving van de metaaldraden is de achterliggende muur gedeeltelijk zichtbaar door het paneel. Zo wordt de kleur en textuur van de ruimte onderdeel van de creatie. Van een afstand oogt het metaalgaasdesign als een stoere design-foto aan de wand. Dichterbij wordt het beeld abstracter en worden de prachtige wevingsdetails van het materiaal zichtbaar. Zo verandert een foto of tekst in een industrieel kunstwerk.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Printen op canvas, aluminium, hout etc. kent iedereen tegenwoordig wel. Vanuit de deco branche is er grote belangstelling naar vernieuwing in deze productcategorie. Wired People brengt deze vernieuwing met een product dat (wereldwijd) nog door niemand is bedacht en/of gemaakt!
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Zoals hierboven vermeldt is er nog geen enkele andere partij die dit doet. Het is een compleet nieuw en uniek product. Wie kan dat anno 2017 nog zeggen?

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact