Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

VoiceCowboys.nl (Stemmenbureau VC)

Slimme marktplaats voor voice-overs

Bedrijfsnaam VoiceCowboys.nl (Stemmenbureau VC)
KvK Nummer 67510043
Website voicecowboys.nl
Beschrijving onderneming Digitaal Voice-over & Stemmenbureau
Naam innovatie Slimme marktplaats voor voice-overs
Beschrijving innovatie Alle stemmenbureaus ter wereld zijn op dit moment meer een offline stemmenbureau met een website. VoiceCowboys gebruikt data om de kwaliteit van het aanbod continue te verbeteren en nieuwe voice-over talenten te ontdekken op basis van conversie, klik- en luistergedrag. Zo krijgen ook jonge voice-over talenten een kans, wat een groot verschil is met de huidige situatie van traditionele spelers die kiezen voor veiligheid en bijna exclusief met gearriveerde stemmen werken (ook omdat zij waarschijnlijk niet de real-time inzichten hebben) Door de techniek slim in te zetten weet VoiceCowboys zo de kwaliteit te verbeteren.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Door de beschikbare techniek toe te passen op de voice-over markt weet VoiceCowboys efficiƫnter te werken en gunstigere tarieven voor de klant te bereiken. Daarbij is het eindelijk mogelijk voor talentvolle voice-overs makkelijker door te breken waardoor ook producties van frisse stemmen kunnen worden voorzien.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Traditionele voice-over en stemmenbureaus zijn feitelijk niet meer dan een online boekingskantoor. VoiceCowboys probeert innovaties toe te passen op de voice-over markt.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact