Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Vitility

Pill processor

Bedrijfsnaam Vitility
KvK Nummer 18050364
Website www.vitility.com
Beschrijving onderneming Vitility is dé leverancier van producten die het dagelijkse leven makkelijker en aangenamer maken. De producten zijn goed doordacht, comfortabel en hebben een slim design waardoor handelingen eenvoudig én zelfstandig uitgevoerd kunnen worden. In onze uitgebreide collectie vindt u o.a. producten die helpen met opstaan, douchen, eten klaarmaken en wandelen. Alles zodat u zoveel mogelijk actief en zelfstandig kunt leven.
Naam innovatie Pill processor
Beschrijving innovatie De Pill processor is een alles in 1 oplossing voor medicatie in tablettenvorm. De device verenigt 5 functies en heeft een zeer handzaam formaat.
1. Deze device maakt het makkelijk om pillen uit de lastige blisterverpakking te drukken.
2. De splitter maakt het mogelijk om pillen te splijten.
3. De vergruizer vermaalt pillen tot poeder.
4. Er is een klein bakje om pillen mee te nemen onderweg.
5. Het losse bekertje zorgt ervoor dat er altijd een mogelijkheid is om de pillen weg te spoelen met iets te drinken.
Website innovatie Under construction
Noodzaak en belang van deze innovatie Steeds meer mensen hebben medicatie nodig. En steeds minder mensen krijgen daar hulp bij. Het is dan ook van belang dat er producten worden ontwikkeld die handig zijn voor een groot deel van de markt.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Voor alle losse functies waren er reeds oplossingen op de markt, ook al waren er reeds enkele producten die een aantal functies combineerden. 5 functies in 1 klein apparaatje is echter volledig nieuw.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact