Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Virtual Fantastic

Virtual Fantastic 360 graden stereo fotorobot

Virtual Fantastic Winter

Bedrijfsnaam Virtual Fantastic
KvK Nummer 67914640
Website www.virtualfantastic.com
Beschrijving onderneming Virtual Fantastic dé one-stop shop voor virtual reality. Wij zijn een innovatief bedrijf, gericht op content-creatie en alles-in-één oplossingen voor virtual reality. Het is onze missie om onze klanten optimaal te begeleiden en te ontzorgen op het gebied van virtual reality.
Naam innovatie Virtual Fantastic 360 graden stereo fotorobot
Beschrijving innovatie Virtual Fantastic beschikt als enige ter wereld over een 360 graden stereo fotorobot. Onze afdeling research & development ontwikkelde in 1,5 jaar een fotorobot, die het mogelijk maakt om super hoge resolutie (80 megapixel) stereo VR foto’s te maken. De virtual reality content die wij hiermee maken is levensecht; je beleeft een product of omgeving alsof je deze in de werkelijkheid ziet.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De ontwikkelingen in virtual reality gaan (met name) op hardware gebied razendsnel. Daardoor ontstaat er een grote behoefte aan hoogwaardige VR content. Wij kunnen deze hoogwaardige content met onze fotorobot maken. Wij zijn het eerste en enige bedrijf met een camera die superhoge resolutie 360 graden stereo foto’s kan maken.

Er zijn wel 360 graden videocamera’s op de markt die in een lagere resolutie kunnen filmen (meestal mono) maar niet kunnen fotograferen. Onze 360 graden fotorobot fotografeert in zeer hoge resolutie (80 mega pixels) en in stereo.

Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Onze R&D afdeling ontwikkelde in 1,5 jaar de 360 graden stereo fotorobot. De interface en software zijn zelf geschreven en de constructie van de robot is zelf ontwikkeld. De Virtual Fantastic fotorobot is uniek in zijn soort. Er is geen alternatief op de markt waarmee in super hoge resolutie 360 graden stereo gefotografeerd kan worden.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact