Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Vandaag Zorgvernieuwing BV

JOEP.

JOEP. getoond op tablet

Bedrijfsnaam Vandaag Zorgvernieuwing B.V.
KvK Nummer 60554452
Website www.vandaagzorgvernieuwing.nl
Beschrijving onderneming Vandaag Zorgvernieuwing is een organisatie adviesbureau en administratiekantoor voor de (langdurige) zorg met een sterke affiniteit voor zorgondernemerschap. 
Naam innovatie JOEP.
Beschrijving innovatie JOEP. is een applicatie waarmee een cliënt en zijn of haar omgeving op een veilige wijze toegang krijgt tot het zorgdossier en in contact kan komen met de hulpverleners. JOEP. is ontwikkeld door en voor zorgorganisaties, medewerkers en hun cliënten. De functionaliteit van JOEP. sluit naadloos aan op Zorg Informatie Systemen en daarmee op de processen en procedures binnen zorgorganisatie.
Website innovatie www.mijnjoep.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Binnen de Nederlandse zorg is het van groot belang dat er meer transparantie voor de cliënt komt ten aanzien van geleverde zorg. De cliënt dient hiervoor beter inzicht te krijgen in haar eigen zorgdossier. De applicatie JOEP. geeft de cliënt en zijn omgeving 24/7 dit inzicht. Daarnaast kan er via de applicatie op een veilige wijze gecommuniceerd worden met de betrokken hulpverleners.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De basisgedachte achter JOEP. is dat de verschillende stakeholders (zorg- en welzijnsinstellingen) gaan werken vanuit één zorgplan. Dit zorgplan is leidend. Door het zorgplan en de rapportages inzichtelijk te maken vanuit verschillende hulpverleners (met ieder hun eigen toegangsrechten) kan er echt gefunctioneerd worden vanuit een sociaal team rondom een cliënt. Daarnaast vergemakkelijkt JOEP. de communicatie tussen de cliënt en de verschillende hulpverleners. Hiermee krijgt de cliënt meer inzicht en regie.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact