Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

VSParticle

Nanodeeltjes met een druk op de knop

VSParticle

Bedrijfsnaam VSParticle
KvK Nummer 65630688
Website www.vsparticle.com
Beschrijving onderneming VSParticle ontwikkelt en produceert generatoren voor nanodeeltjes.
Naam innovatie Nanodeeltjes met een druk op de knop
Beschrijving innovatie Nanodeeltjes worden gebruikt in het maken van geprinte elektronica, katalysatoren voor de chemische industrie en medicijnen voor gerichte behandeling van bijv. kanker. VSParticle ontwikkelt en produceert generatoren voor deze nanodeeltjes.
Website innovatie https://www.vsparticle.com/research/prod...
Noodzaak en belang van deze innovatie Onze technologie stelt onderzoekers en wetenschappers in staat sneller en gerichter nanodeetjes te vinden met de juiste eigenschappen voor hun applicatie. Als het juiste deeltje gevonden is, kan onze technologie helpen om de productie van dit deeltje op te schalen, zodat het te gebruiken is op een commerciële/industriële schaal. Dit maakt het mogelijk om specifieke materiaaleigenschappen toe te passen in gebruiksproducten, zoals sensoren voor glucose, coatings voor het opslaan van CO2 en het verbeteren van de efficiëntie van katalysatoren, om maar een paar toepassingen te noemen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Op dit moment is er geen ander bedrijf ter wereld die vergelijkbare producten maakt. Er is indirecte competitie van chemische processen om nanodeeltjes te maken. Maar al deze processen hebben geen controle op de deeltjes grootte, compositie en kunnen zeker niet met een druk op de knop geproduceerd worden.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact