Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Urnique

3d scan-, -model en -print technieken in de uitvaartbranche

Urnique

Bedrijfsnaam Urnique
KvK Nummer 68489293
Website www.urnique.nl
Beschrijving onderneming biologisch afbreekbare
Naam innovatie 3d scan-, -model en -print technieken in de uitvaartbranche
Beschrijving innovatie URNIQUE is vernieuwend in de Nederlandse uitvaartbranche en ontwikkelt gepersonaliseerde herinneringsobjecten, (as) sieraden en urnen met behulp van 3D-technieken.

Wij onderscheiden ons doordat wij een object volledig kunnen personaliseren. We maken hierbij gebruik van 3D-technieken zoals 3D-scannen, 3D-modelleren en 3D-print. Dit biedt ons talloze mogelijkheden met betrekking tot materiaal, vorm en kleur. In combinatie met ambachtelijk handwerk geven wij vorm aan een persoonlijke herinnering.

URNIQUE combineert creativiteit en technologie op geheel eigen wijze, waardoor een persoonlijk en uniek aandenken voor iedereen binnen handbereik is.
Website innovatie www.urnique.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie door het toepassen van deze innovatieve technieken is creatie van persoonlijke en unieke objecten bereikbaar geworden voor iedereen
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel ieder onderdeel is op zichzelf niet nieuw, de gebundelde toepassing in de uitvaartbranche is uniek.

Binnen de uitvaartbranche, die aardig traditioneel is, is de toepassing van deze 3D technieken zo nieuw, dat het aardig wat voeten in aarde heeft op de juiste plek terecht te komen. Een klein duwtje in de rug, door genomineerd te worden tot de MKB innovatie Top 100, zou ons bedrijfje welkome, nodige aandacht geven.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact