Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

United Care Products BV

James III

James III

Bedrijfsnaam United Care Products BV
KvK Nummer 02050187
Website https://www.unitedcare.nl/
Beschrijving onderneming United Care richt zich op het innovatief ontwikkelen van transferhulpmiddelen voor zorg- en welzijnsorganisaties. Tevens zoeken wij naar passende oplossingen die gericht zijn op het behoud van zelfstandig leven, wonen en werken voor mensen met verminderde mobiliteit. Hierbij gaan wij uit van de mogelijkheden van onze klanten en niet hun beperkingen. Dit allen doen wij met maatschappelijk verantwoord ondernemen in ons kielzog. Binnen onze mogelijkheden dragen wij bij aan een gezonde balans tussen People, Planet en Profit. Verder richten wij ons tijdens de dagelijkse bedrijfsuitvoering ook op nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor mens, maatschappij en milieu. Dit allen doen wij nu, maar ook in de toekomst.
Naam innovatie James III
Beschrijving innovatie De James is met zijn gepatenteerde opstacurve de enige opstahulp die de zorgvrager uitnodigt op natuurlijke wijze te gaan staan. Met zijn unieke systeem van opstaan, voelt de James de positie van de zorgvrager en past zich op geheel eigen en natuurlijke wijze aan. Doordat de James de natuurlijke balans niet verstoort, ontstaat een gevoel van veiligheid voor de zorgvrager tijdens het zelfstandig leven, wonen en werken.
Website innovatie https://www.unitedcare.nl/hulpmiddelen/a...
Noodzaak en belang van deze innovatie Het belang van de James III is dat deze een passende oplossing biedt die gericht is op het behoud van zelfstandig leven, wonen en werken voor mensen met een verminderde mobiliteit. De James is de enige actieve lift die uitnodigt om op natuurlijk wijze te gaan staan, zitten en verplaatsen. James ondersteunt, door het interactief reageren op de zorgvrager, de natuurlijke balans van het gaan staan en daardoor ontstaat tevens een gevoel van veiligheid. Hierdoor blijft de zelfstandigheid van de zorgvrager zo veel en zo lang mogelijk in stand.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De James is met zijn gepatenteerde opstacurve de enige opstahulp die de zorgvrager uitnodigt om op natuurlijke wijze te gaan staan. De natuurlijke manier van opstaan maakt de James III uniek in zijn soort.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact