Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Tweetonig BV

Light Energy

Light Energy - Tryst Energy

Bedrijfsnaam Tweetonig BV
KvK Nummer 60320192
Website www.tweetonig.nl
Beschrijving onderneming Tweetonig zorgt ervoor dat de wereld van IoT (Internet of Things) nooit meer batterijen nodig heeft dankzij lichtenergie. Dat is duurzamer, goedkoper en slimmer dan de reguliere batterij en kent een enorme groeimarkt.
Naam innovatie Light Energy
Beschrijving innovatie In the world of tomorrow everything is connected through the Internet of Things. We're building this world today. And today is finally the day you don’t need batteries anymore. Imagine charging your sensors with only 200 lux Light Energy in 4 hours (which is nothing) and connect them for 24 hours (which is amazing). This is less than the light you'll find beneath your desk.

Tweetonig is about removing the elephant in the room nobody is talking about, in other words: getting rid of the battery that needs to be charged / replaced / maintained. Hello always-online and zero-maintenance. Energy harvesting, but with the tools that really work - today.

Light Energy is Energy Harvesting for the IoT.
Website innovatie https://www.trystenergy.com/blog/2017/3/...
Noodzaak en belang van deze innovatie Als we in de opkomende wereld van de Internet of Things blijven vasthouden aan batterijen dan zal het nooit echt 'smart' noch duurzaam worden. Daarbij is het te duur, zie je het voor je dat er duizenden sensoren in een slimme stad even een nieuwe batterij nodig hebben?
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Dit is de eerste energy harvester die écht werkt. Dat is niet een subjectief argument, maar is gebaseerd op het feit dat die in zeer geringe lichtomstandigheden blijft functioneren. Andere methodieken hebben teveel 'what if'-s om betrouwbaar genoemd te worden.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact