Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Travis BV

Travis the Translator

Bedrijfsnaam Travis BV
KvK Nummer 68162847
Website http://www.travistranslator.com/
Beschrijving onderneming Travis the Translator is een apparaat dat taalbarrières doorbreekt en laat reizigers, expats en internationale professionals communiceren met de wereld om hen heen.
Naam innovatie Travis the Translator
Beschrijving innovatie Travis the Translator is een apparaat dat taalbarrières doorbreekt en laat reizigers, expats en internationale professionals communiceren met de wereld om hen heen.
Website innovatie https://www.facebook.com/TravisTranslato...
Noodzaak en belang van deze innovatie Travis the Translator moet mensen in staat stellen om gesprekken te voeren met Chinezen, Koreanen of Russen, zonder een woord van die taal machtig te zijn. Ook kwetsbare doelgroepen zoals vluchtelingen worden geconfronteerd met taalbarrières in de landen waar zij terechtkomen. We geloven dat de Travis the Translator kan bijdragen in het wegnemen van deze barrières en hen een uitzicht kan geven op een betere toekomst.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Aan vertaal-apps is geen gebrek, denk aan Google Translate, maar ideaal zijn ze niet, zeker niet wanneer je een livegesprek met iemand in een andere taal wilt voeren.

De voordelen van Travis t.o.v. concurrenten:

- Past in je broekzak.
- Kan op een volle batterij 12 uur werken.
- Luide ingebouwde speaker, microfoon.
- Geen onderbreking van vertaling door. andere apps tijdens een gesprek.
- Het behouden van oogcontact tijdens een gesprek.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact