Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Tourist Information Europe

Tourist Information Europe (app)

Scherm app Tourist Information Europe

Bedrijfsnaam Tourist Information Europe
KvK Nummer 68323484
Website
Beschrijving onderneming Supergemakkelijke app, gratis voor iedereen, ook voor alle aanbieders (bedrijven) en toeristen waar ook ter wereld. Op deze manier kun je op elke locatie zien wat er bij je in de buurt zit/is/wordt aangeboden op elke zoekterm.
Naam innovatie Tourist Information Europe (app)
Beschrijving innovatie 1 gratis app waarmee iedereen in de hele wereld, in 3 tot 5 klikken alle toeristische informatie per land, regio of stad ter beschikking heeft. Deze app werkt bijna alleen met Picto's (afbeeldingen die iedereen herkent) en is gekoppeld met o.a. Google maps zodat je overal ter wereld naar de locatie kunt rijden. Het is onstaan omdat we al jaren steeds maar weer, moeten zoeken en doen om in beeld te krijgen wat er, waar te doen is. Zelfs de locals weten niet eens wat er in hun eigen dorp/stad te doen is. Vandaar een `platform` voor en door iedereen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Al een paar jaar zie ik dat toeristen niet goed de weg kunnen vinden in alle informatie die op verschillende manieren wordt aangeboden. Mn in het buitenland, als men op een vreemde plek is, is het lastig een compleet overzicht te vinden van wat er in de omgeving is. Alles is helder en overzichtelijk gesorteerd, bv `wat is er te doen bij regen` voor kinderen, of waar zit een ijssalon, de locale VVV, 1e hulp of wat zijn de `Emergency` telefoonnummers in het betreffende gebied. Doordat het gekoppeld is aan Google maps kan men er ook nog eens zo naar toe rijden.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Alle info is gratis, overzichtelijk, en in 1 app beschikbaar, in een paar klikken alles te zien, iedere ondernemer staat er in. Voor alle soorten telefoons, tablet en pc. Daarnaast is het concept ook toepasbaar/ aan te passen voor andere soorten zakelijke diensten en/of gratis diensten

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact