Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

To-Increase

Innius

Infographic van de werking van het innius platform

Bedrijfsnaam To-Increase
KvK Nummer 30202447
Website www.innius.com
Beschrijving onderneming To-Increase is een wereldwijd opererende Independent Software Vendor (ISV) en ontwikkelt branchspecifieke software voor Microsoft Dynamics 365 for Operations en Microsoft Dynamics NAV.  Onze software creert de mogelijkheid voor bedrijven in productie-, constructie- en voedselindustrie om strategische doelen af te stemmen op de nieuweste technologie, om zo efficienter te kunnen functioneren en hun klanten de best mogelijke klantervaring te bieden. Meer dan 2200 klanten in 45 landen maken dagelijks gebruik van To-Increase software om te kunnen voldoen aan de veeleisende eisen in hun industrie.

Naast de hierboven genoemde software producten heeft To-Increase de afgelopen periode gewerkt aan een nieuw innovatief product genaamd Innius.
Naam innovatie Innius
Beschrijving innovatie Wij zijn een Nederlandse leverancier van een uniek Industrial Internet of Things (IIoT) platform genaamd innius®.

Het innius platform is ontwikkeld voor het samenwerking tussen eindgebruikers, machines en de machine-leveranciers. Het innius platform zal een grote waarde leveren aan uw organisatie en uw klanten, doordat het inzicht geeft in machine prestatie, machine gebruik en machine toestand. Met innius worden aan de hand van de real-time machine data KPI's, zoals Overall Equipment Effectiveness (OEE), MTBF en MTTR berekend. Deze informatie is zichtbaar op een mobiele app en via een web app.

Het innius platform levert u de volgende voordelen:
-Inzicht in het gebruik en de werking van uw machines
-Inzicht in de geografische verspreiding van uw machines
-Feedback voor het ontwerp van nieuwe producten naar uw R&D organisatie
-Optimalisatie en voorspelbaarheid van behoefte aan reserve onderdelen
-Klant-referenties met actuele, feitelijke informatie over de toepassing van uw machines
-Interactie met uw klanten en het verhogen van customer services omzet en tevredenheid.
-Verbeterd beheer en toegang tot documentatie, handleidingen en video's op het innius platform, beschikbaar gesteld in de mobiele app
-Vermindering van risico’s bij verhuur en lease van machines of machine-as-a-service door diepgaand inzicht in gebruiksgegevens
-Mogelijkheden tot Predictive Maintenance en Prescriptive Maintenance: voorspellen wanneer uw klanten onderhoud moeten uitvoeren en hoe dit onderhoud moet gebeuren.
-Mogelijkheden tot Predictive Operations: voorspellen hoe uw klanten hun productiviteit kunnen behalen.

Onze oplossing is de weg naar additionele opbrengsten middels servitization. Servitization is het proces waarbij dienstverlening een steeds grotere rol krijgt in het businessmodel van uw bedrijf. Dit kan leiden tot hogere winstgevendheid van uw organisatie. Een rekenvoorbeeld: de toename van 1% loyaliteit van uw klanten bij het kopen van reserve onderdelen leidt tot een toename van meer dan 10% in de omzet van reserve onderdelen over de levensduur van de machine.

Op onze site www.innius.com vindt u meer informatie, inclusief links naar diverse videos.
Website innovatie www.innius.com
Noodzaak en belang van deze innovatie Verbetering van de efficiëntie en het energie verbruik van industriële machines. Dit draagt bij aan een beter winstgevendheid en lager kosten niveau.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het speelt in op de belangrijke trends van Smart Industry (Industry 4.0), en de digitale samenwerking tussen bedrijven.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact