Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

TanQyou Nederland BV

Digitaal en onbemand loyaliteitssysteem

Bedrijfsnaam TanQyou Nederland BV
KvK Nummer 53880382
Website www.tanqyou.com
Beschrijving onderneming TanQyou is een nieuwe, frisse en gebruiksvriendelijke onbemande tankstation formule, waarbij nieuwe technieken en digitale middelen worden ingezet om de loyaliteit van de klant te verhogen.
Naam innovatie Digitaal en onbemand loyaliteitssysteem
Beschrijving innovatie Hetgeen waar TanQyou zich het meest mee onderscheidt en is een periodieke prijzenpot. Prijzen die uiteenlopen van televisies tot reischeques, welke verloot worden onder alle My TanQyou klanten. Hierbij telt iedere getankte liter van een My TanQyou klant als een lot voor de periodieke prijzenpot! Door innovatieve touchscreens in de pompen en sensoren die klanten herkennen hoeft men zich slechts eenmalig te registreren en heeft men geen spaarpassen of wachtwoorden.
Website innovatie www.tanqyou.com
Noodzaak en belang van deze innovatie In de veranderende brandstofmarkt staan marges steeds meer onder druk.

TanQyou probeert op een nieuwe en innovatieve wijze aanvullende verdienmodellen aan het bestaande landschap toe te voegen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Een vergelijkbaar concept als TanQyou is nog niet voorhanden. Tijdens de verkiezing Friese onderneming van het jaar is TanQyou verkozen tot beste startup van Friese bodem. De verkiezing vond plaats op 4 april jl. in Drachten.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact