Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

TMSH BV

Industrie aanhanger op maat en zelf samengesteld

Industrie aanhanger

Bedrijfsnaam TMSH BV
KvK Nummer 61624608
Website www.industrieleaanhangers.nl
Beschrijving onderneming Toonaangevende onderneming op het gebied van horizontaal intern transport
Naam innovatie Industrie aanhanger op maat en zelf samengesteld
Beschrijving innovatie Met de online configurator op onze website, kan de klant binnen enkele minuten zelf zijn aanhanger samenstellen. Het programma leidt de klant langs de vele opties en mogelijkheden en ontvangt binnen 1 uur een reactie. Heeft de klant hulp nodig, dan kan hij via de chat direct om assistentie vragen. Het systeem zorgt ervoor dat er geen opties vergeten worden en ook het inspiratieboek op de website laat de vele mogelijkheden zien. De website is ongekend populair en sinds begin 2016 operationeel en wordt door vele bedrijven bezocht in de Benelux. Voor iedere gebruiker is er wel een aanhanger te configureren van 0,5 tot 400 ton draagvermogen.
Website innovatie https://industrieleaanhangers.nl/inspira...
Noodzaak en belang van deze innovatie De website laat zien wat er mogelijk is, klanten worden professioneel geadviseerd en maken gebruik van de vakkennis en jarenlange expertise van de medewerkers.
Aanhangers zijn onze core-bussiness en niet een produkt uit een dikke catalogus.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er bestaat geen enkele andere mogelijkheid om online je eigen aanhanger samen te stellen en het is ook niet eerder vertoond. Een relatief eenvoudig stuk werk materiaal wordt hierdoor weer interessant!

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact