Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Symplytics

Symplytics - Insight, Optimization & Action

Screenshot van scherm met toepassing

Bedrijfsnaam Symplytics
KvK Nummer 57591717
Website https://www.symplytics.com
Beschrijving onderneming Symplytics is een software bureau op het gebied van webanalyse en conversie-optimalisatie.
Naam innovatie Symplytics - Insight, Optimization & Action
Beschrijving innovatie Onze tool helpt ondernemingen succesvoller te zijn online.
We maken het online klantgedrag inzichtelijk via data en het gebruik van click- en heatmaps. En geven hierbij duiding en context aan deze verkregen en getoonde informatie.

Dit gebeurd aan de hand van een algoritme dat de onderneming wekelijks/maandelijks van de nodige informatie voorziet.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Er zijn in Nederland hoogstens 1000 webanalisten, maar er zijn meer dan 500.000 websites.

In de praktijk zie je dat met name in het MKB er veel geld wordt uitgegeven aan traffic, maar dat men die traffic die binnenkomt nauwelijks converteert naar leads en/of verkoop. Campagnegelden worden niet effectief ingezet, het inkopen van deze traffic levert dus te weinig rendement op voor de onderneming.

Symplytics zorgt ervoor dat traffic op de website, goed wordt geanalyseerd. En dat home-, product of landingspagina's kunnen worden geoptimaliseerd.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Veel ondernemingen hebben statistiekpakketten zoals Google Analytics al geinstalleerd staan, maar het pakket wordt in de huidige praktijk bijna niet gebruikt omdat kennis en kunde ontbreekt. Daarnaast wordt in dit soort pakketten, de data enkel getoond maar niet uitgelegd.

Om de data daadwerkelijk te begrijpen en te gebruiken, heb je een veel diepgaandere kennis nodig. Symplytics zorgt voor het eerste begrip en duiding van het klantgedrag op de website.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact