Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Stand Out Now

Innovatie & Matchmaking

Bedrijfsnaam Stand Out Now
KvK Nummer 62840509
Website http://standoutnow.nl/
Beschrijving onderneming Creatief innovatie adviesbureau
Naam innovatie Innovatie & Matchmaking
Beschrijving innovatie We geloven in groei door jong talent te betrekken bij innovatie. In onze creatieve trajecten faciliteren we een krachtige kruisbestuiving tussen experts en technische master studenten. We boosten de innovatiecapaciteit van organisaties. Dit doen wij door in korte tijd vraagstukken om te zetten in uitvoerbare acties of concepten waar op voortgebouwd kan worden. Tegelijkertijd, door te focussen op échte en actuele vraagstukken en betekenisvolle interacties, bieden we de ultieme kennismaking tussen student en potentiële werkgever.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De huidige snelheid van technologische ontwikkelingen zet organisaties onder druk om zichzelf continu opnieuw uit te vinden en alles op alles te zetten om de war on talent te winnen. Wij helpen organisaties om beide uitdagingen op hetzelfde moment aan te pakken.

De tijd van headhunters en generieke sollicitatiebrieven is voorbij! Wij geloven in doelgerichte matchmaking door jong talent vroeg te betrekken bij de meest uitdagende innovatievraagstukken. Wij bieden een unieke manier om in contact te komen met technisch talent. Via onze sessies kunnen bedrijven studenten enthousiasmeren over de uitdagingen en cultuur van hun organisatie.

De sessies worden ontworpen rondom échte en actuele vragen die spelen binnen een bedrijf. Studenten krijgen daardoor een diepgaand en realistisch beeld van het bedrijf. Het is de perfecte manier om skills en persoonlijkheid van deelnemende studenten te ervaren. En natuurlijk de ideale opstap naar een bijbaan, stage of startersfunctie.

Dit is met name interessant voor relatief onbekende bedrijven, zoals het MKB.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Stand Out Now is het eerste bedrijf dat innovatietrajecten inzet als matchmaking tool om in contact te komen met technisch talent. De markt voor technisch talent is verzadigd en het wordt steeds moeilijker om jezelf te positioneren ofwel kenbaar te maken bij technische studenten.

Wij bieden daarom aan zowel de studenten en de bedrijven een oplossing. Enerzijds worden studenten werkelijk gewaardeerd voor hun huidige kennis en ervaring. Daardoor zijn studenten bereid om energie te steken in het ontdekken van ook onbekende bedrijven als mogelijke werkgever. Anderzijds krijgen bedrijven hoogwaardige oplossingen of oplossingsrichtingen voor wezenlijke problemen. En kunnen ze zichzelf presenteren aan een groep technisch talent.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact