Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Stabi Alert BV

Mobiel Deformatie Alarm

Bedrijfsnaam Stabi Alert BV
KvK Nummer 01140837
Website www.stabialert.nl
Beschrijving onderneming StabiAlert levert sensoren en software om de stabiliteit van objecten zoals gebouwen, dijken, bruggen en tunnels te monitoren. Hiermee helpen we opdrachtgevers om veilig, betrouwbaar en betaalbaar beheer en onderhoud uit te voeren.
Naam innovatie Mobiel Deformatie Alarm
Beschrijving innovatie Een realtime, 24/7 mobiel alarmsysteem dat mensen tijdig alarmeert bij calamiteiten. Het systeem registreert verzakking en trilling bij bruggen dijken en gebouwen en geeft bij overschrijding met behulp van een speciale module een geluids- en visueel alarm. Naast de lokale alarmen worden beheerders via e-mail en SMS op de hoogte gebracht.
Website innovatie www.stabialert.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Bij complexe bouwactiviteiten of acute deformatie is de snelheid van een alarm van levensbelang. Het systeem geeft bij een minimale verzakking binnen een seconde een alarm waardoor mensen op de kortst mogelijke termijn een signaal krijgen en beheerders snel kunnen ingrijpen. Hiermee wordt de veiligheid verbeterd.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Monitoring van verzakking en trilling bij riskante werkzaamheden bij calamiteiten gebeurt nu nog met zichtwerk en veel bewerkelijke handmatige metingen. Ons systeem is sneller, nauwkeuriger en completer dan traditionele meetmethoden. De combinatie met het visuele en audio alarm binnen een seconde maakt het uniek.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact