Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Snakeware

Lightcurb open beacon platform

Dashbordscherm en toepassing op smartphone

Bedrijfsnaam Snakeware
KvK Nummer 01087721
Website www.snakeware.nl
Beschrijving onderneming Perfectionisten. Vernieuwers. Teamplayers.
Bij Snakeware geloven we in strategische partnerships met onze opdrachtgevers. Wij produceren en positioneren interactieve experiences, die impact hebben op mensen en merken. We zijn gedreven om resultaten als geen ander te creëren voor de doelgroepen van onze opdrachtgevers.
Naam innovatie Lightcurb open beacon platform
Beschrijving innovatie Wij leveren wereldwijd de ideale gemakkelijke software en tools om location based services, communicatie op locatie met smartdevices via bijvoorbeeld beacons, mogelijk te maken voor een breed publiek.

Dit jaar komen wij met een geheel vernieuwde versie van Lightcurb™. Na 3 jaar van ontwikkelen, testen en wereldwijd vele proof of concept en pilots te hebben gedaan rond location based services en proximity marketing is het nu tijd om de wereld met Lightcurb™ open beacon platform te veroveren.

Lightcurb™ online manager is uw persoonlijk online dashboard waarmee u op simpele wijze koppelingen met uw bestaande software en de content van uw beacons beheert. Maak berichten en activaties aan en selecteer de gewenste instellingen. Uw bezoekers krijgen vervolgens relevante content op hun smartphone via de Lightcurb app 9beschikbaar voor iOS en Android) of uw bestaande app simpel door gebruik te maken van de beschikbare SDK (software development kit).

Lightcurb omvat een multilingual software platform voor het beheer en activatie van grote hoeveelheden beacons en andere location based devices zoals NFC, LFC, GEO etc.

Website innovatie www.lightcurb.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie De tijd is rijp voor een gebruiksvriendelijk platform waar iedere organisatie werelwijd van groot tot klein op echt makkelijke wijze met zijn smartdevice doelgroep op locatie op een relevante wijze kan communiceren. Een open platform waar via de open api allerlei data, koppelingen en services via de Lightcurb manager en de super krachtige maar ook even simpele SDK voor gebruik in bestaande Apps of het gebruiken en promoten van de Ligthcurb app die beschikbaar is in iOS en Android de online wereld wordt gekoppeld aan de ofline wereld. Ruim 5000 actieve uitzendende partijen wereldwijd maken gebruik van Lightcurb en middels onze nieuwe versie met vele praktische innovaties is 2017 het commerciële doorbraak jaar.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Op deze schaal en het feit dat wij een open platform bieden met API, gebruiksvriendelijk CMS, SDK en eindgebruikers apps is uniek in de markt. Zeker gezien de innovatieve architectuur, robuustheid van het platform en de aanhoudende vraag naar en groei van het merk Lightcurb en de service waarin hier werelwijd in wordt voorzien is uitermate origineel, nieuw en uniek.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact