Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Smart2IT B.V.

Smart2VR

Smart2VR

Bedrijfsnaam Smart2IT B.V.
KvK Nummer 60970723
Website www.smart2vr.nl
Beschrijving onderneming Smart2IT is een jong en innovatief softwarebedrijf dat gelooft in de meerwaarde van digitale toepassingen en nieuwe technologieën. Deze maken bedrijfsprocessen efficiënter, eenvoudiger én leuker.
Virtual Reality is één van deze technologieën waarvoor wij ons sterk inzetten. Wij zijn ervan overtuigd dat VR (en AR) een structureel onderdeel gaat worden van bedrijfsprocessen en het dagelijks leven.
Met ons platform zijn wij nu al een actieve speler in de internationale markt en onze ambitie is om tot de top te gaan behoren.
Naam innovatie Smart2VR
Beschrijving innovatie Een online CMS platform waarmee je zelf eenvoudig en snel je eigen Virtual Reality app kunt creëren en je VR content kunt publiceren over meerdere devices (iOS, Android, Gear VR etc.) en online (op eigen website en Facebook). Tevens is het platform constant in ontwikkeling (toevoeging nieuwe functionaliteiten en compatibiliteit met nieuwe devices zoals HTC Vive en Daydream) en straks ook toepasbaar op Augmented Reality.
Website innovatie https://www.smart2vr.nl/mkbinnovatietop1...
Noodzaak en belang van deze innovatie Virtual Reality is als nieuwe technologie nog erg kostbaar. Het bouwen van applicaties en toepassingen kan erg duur worden. Ons platform maakt het toepassen van Virtual Reality laagdrempelig, breed toegankelijk (online en mobile) en betaalbaar. Smart2VR maakt Virtual Reality voor elk bedrijf structureel toepasbaar. Dit is noodzakelijk voor de verdere adoptie en acceptatie van deze nieuwe technologie voor het grote publiek.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Virtual Reality is nog in een experimentele fase. Veel initiatieven op het gebied van VR zijn nog projectmatig en tijdelijk van aard. Weinig bedrijven hebben dan ook een businessmodel waar geld wordt verdiend met Virtual Reality. Verder bestaan er weinig tot geen VR platformen waarmee eenvoudig VR geïmplementeerd kan worden in de interne bedrijfsprocessen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact