Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

SlimLabs B.V.

IfcApps

Scherm van de SAAS toepassing IfcApps

Bedrijfsnaam SlimLabs B.V.
KvK Nummer 06798302
Website www.slimlabs.nl
Beschrijving onderneming SlimLabs is een bedrijf dat innoveert in gebouwinformatie modellen (BIM) software. Het bedrijf is gespecialiseerd in gebouw data en de analyse van gebouw data met als doel het modelleer - en beheerproces te verbeteren.
Naam innovatie IfcApps
Beschrijving innovatie SlimLabs richt zich met IfcApps op de bouw, en met name op de gebouwinformatie modellen (BIM) die daar geproduceerd worden, voor zowel de bouw als het beheer van gebouwen. Door in de engineeringsfase van een model tools beschikbaar te stellen (gratis) die de engineer werk uit handen nemen, maar tegelijkertijd zorgen voor een hoog niveau van informatie consistentie wordt er in de gehele bouwketen winst behaald. De tools die SlimLabs ontwikkeld zijn onder andere automatische modelvalidatie aan de hand van diverse standaarden, verrijken van BIM met verschillende vormen van informatie en het ontsluiten van deze informatie via een webportaal.
Website innovatie www.ifcapps.com
Noodzaak en belang van deze innovatie Daar de bouwindustrie traditioneel is, de gebruikte processen vaak ouderwets zijn en gebaseerd op de kennis en het handelen van mensen is er een duidelijke noodzaak tot vernieuwen. Ook de druk op bijvoorbeeld aannemers om met lage prijzen de hoogste kwaliteit te leveren, laat duidelijk zien dat er vraag is naar automatisering. Automatisering op het gebied van mode controle en aanvulling, waarbij wij streven naar het inzetten van mensen kennis en kunde op plekken waar dat nodig is, maar het te automatiseren waar dat mogelijk is.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De innovatie is volledig nieuw; op geen enkele manier is het mogelijk geautomatiseerd modellen te controleren of automatisch aan te vullen met informatie vanuit verschillende bronnen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact