Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Skopei BV

Skopei360

Bedrijfsnaam Skopei BV
KvK Nummer 61048747
Website skopei360.com
Beschrijving onderneming Tech bedrijf
Naam innovatie Skopei360
Beschrijving innovatie Skopei 360 is een deel-en reserveerplatform dat gebruikers in staat stelt om verschillende modaliteiten aan elkaar te koppelen in één reservering. Het combineert een intern reserveringssysteem met externe reserveringssystemen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Skopei 360 helpt organisaties, middels haar Cloud-based platform, om bedrijfsbezit beter te benutten, door het intern te delen en extern te verhuren. Skopei 360 wordt gebruikt als een deel- en reserveringssysteem, waarbij (tijdelijke) onderbezetting van bedrijfsmiddelen kan worden opgevangen door het publiekelijk extern te verhuren of aan de personen en organisaties die u toelaat tot uw besloten netwerk (communities).
Omdat het delen van bedrijfsmiddelen uitdagingen met zich meebrengt, hebben wij aanvullende diensten ontwikkeld om deze uitdagingen te verhelpen. Denk aan elektronische sloten voor geautomatiseerd toegangsbeheer, in-app service ticketing, ride-sharing en meer.
Gedeeld gebruik is niet alleen kostenefficiënt, maar zorgt ook voor vele nieuwe mogelijkheden van werken en mobiliteit. Organisaties die Skopei 360 inzetten, zijn actief bezig met verduurzaming en versterken zo de basis voor een circulaire economie.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Skopei 360 is het enige platform (app) waarbij een individu zowel zakelijk als privé items kan reserveren. Items Die zakelijk worden geboekt gaan oprekening naar de werkgever en prive items worden gelijk afgerekend in de app doormiddel van Ideal of credticard.

Bijlagen

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact