Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

SimpledCard

SimpledCard

Schermen van app en betaalpas SimpledCard

Bedrijfsnaam SimpledCard
KvK Nummer 58636323
Website www.simpledcard.com
Beschrijving onderneming SimpledCard heeft zakelijk betalen drastisch vereenvoudigd en maakt een einde aan het gedoe met declaraties, voorschotten en kleine kassen. SimpledCard is een online dienst (SaaS) waarmee bedrijven zelf betaalpassen kunnen uitgeven en beheren. Tussen alle start-ups die strijden om banken van hun troon te stoten, zien wij ons FinTech-product juist als een nuttige aanvulling op de traditionele dienstverlening.
Naam innovatie SimpledCard
Beschrijving innovatie SimpledCard verlost bedrijven van declaraties, losse bonnetjes, contant geld en onnodig papierwerk.

Doormiddel van een prepaid betaalpas kunnen managers gemakkelijk online het bestedingslimiet per pas beheren en bewaken. De eind gebruiker krijgt na betaling met de pas automatisch een notificatie op zijn mobiel, zodat de transactie automatisch aan bon kan worden gekoppeld. Zo hoeft de medewerker zelf niet meer voor te schieten, zijn bonnetjes verleden tijd en is de transactie gelijk verantwoord en kan het de boekhouding in.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Controle over alle zakelijke uitgaven wordt al snel onmogelijk wanneer een bedrijf groeit. De kans op fraude met declaraties neemt snel toe, en het beheer van contant geld of talloze bankrekening en creditcards is nagenoeg onmogelijk. SimpledCard zorgt voor controle, overzicht en bespaart frustraties en tijd.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Momenteel bestaan er alleen partijen die passen uitgeven (banken) en bedrijven die een oplossing hebben om bonnetjes te fotograferen.

Echter zit de kracht in de combinatie van deze twee, zo heb je het volledige proces van uitgifte van de pas tot aan declaratie volledig in eigen hand. En kun je in 1 enkel systeem alles beheren.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact