Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

SIRE Life Sciences®

Recruitment Science

Bedrijfsnaam SIRE Life Sciences®
KvK Nummer 55616011
Website https://sire-search.com
Beschrijving onderneming SIRE Life Sciences® is een recruitment & executive search bureau dat volledig is toegewijd op de Europese life sciences industrie. SIRE Life Sciences® biedt diensten aan zowel life sciences professionals als life sciences werkgevers actief in de life sciences industrie. SIRE Life Sciences® biedt een op maat gemaakte service voor vacature plaatsing, cv-database en zowel permanente als freelance contracten in een groot aantal life sciences sectoren, inclusief pharmaceuticals, clinical research, medical devices, biotechnology, food & beverage, agriculture & crop science, chemicals, FMCG en healthcare.
Naam innovatie Recruitment Science
Beschrijving innovatie We investeren een groot deel van onze omzet in technologische oplossingen die ons in staat stellen om Resource Technologie te gebruiken. Door de inzet van zeer geavanceerde algoritmes is ons team van Resource & Data Strategists© in staat om het meest gedetailleerde, vooruitstrevende en complete Life Science-netwerk binnen Europa te onderhouden.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Deze big data maken het mogelijk om Reverse Recruitment© te gebruiken: we analyseren eerst de markt grondig, alvorens we de markt betreden. Omdat we de gehele markt in kaart brengen, kunnen we feiten en data vergelijken. Dit maakt dat wij, of beter nog de klant, de beste mensen kunt inhuren.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel In de recruitment industry is SIRE Life Sciences® een van de voorlopers op het gebruik van technologie voor het vinden van de gespecialiseerde kandidaten die het beste bij de klant past.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact