Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Rollor

Rollor Technology

Rollor

Bedrijfsnaam Rollor
KvK Nummer 63867508
Website www.rollor.com
Beschrijving onderneming Rollor is een jong en dynamisch bedrijf met als hart: de Rollor Design Studio in Den Haag. Hier maken we Rollor Technology producten voor zowel consumenten als bedrijven. Alles voor een verassend en kreukvrij effect!
Naam innovatie Rollor Technology
Beschrijving innovatie Rollor® Technology is een gepatenteerde technologie om kleding kreukvrij in te pakken. Toegepast in zowel consumenten producten als verzendverpakking. Rollor® Technology zorgt ervoor dat kleding niet gevouwen wordt en er geen druk op komt te staan, waardoor het kreukvrij blijft en meteen gedragen kan worden.
Website innovatie -
Noodzaak en belang van deze innovatie Los van de ergernis wordt veel kleding nu bij aankomst na een reis of opnieuw gestoomd via de stomerij of nog erger: in de badkamer gehangen met hete stoom. Deze reis kan zowel een consumenten reis zijn met een vliegtuig, maar ook een verzendbeweging. Denk bijvoorbeeld aan alle kleding retouren van webshops die opnieuw gestoomd moeten worden.. Zonde van de energie en niet duurzaam! Wij zijn in staat dit te elimineren en te vervangen voor ook nog een stijlvollere oplossing waarmee je gezien wil worden. Een win win situatie!
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De techniek is gepatenteerd (ook toegewezen) dus daarmee al bewezen innovatief. Maar de achtergrond is misschien vrolijker om te benoemen:

"Het idee voor deze anti‐kreuktechnologie heb ik bedacht tijdens het eten van sushi in China", zegt Teun van der laan, de uitvinder van de Rollor technologie.
"Ik ben veel op reis en mijn pakken kreukten altijd enorm. Terwijl ik naar de stukjes opgerolde vis keek vroeg ik me af of dat principe kon worden toegepast op mijn jasjes en broeken. Dat bleek het geval en niet lang daarna was de eerste Rollor een feit."

Bijlagen

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact