Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Remix Droge Mortel BV

16in1, de wondermortel voor vrijwel alle klussen

Zakken met 16in1-mortel

Bedrijfsnaam Remix Droge Mortel BV
KvK Nummer 06040825
Website www.remix.nl
Beschrijving onderneming Remix Droge Mortel BV ontwikkelt, produceert en vermarkt hoogwaardige droge mortels voor de professionele verwerker. Met een uitgebalanceerd assortiment heeft Remix de perfecte mortel voor vrijwel ieder bouwproject. Vanuit de geavanceerde productielocaties te Ellertshaar en Hardenberg levert Remix de droge mortel producten onder de merknaam Remix in silo’s, big bags en 25 kg zakken aan afnemers in binnen- en buitenland en als licentiehouder van de internationale merknaam Sakrete als zakgoed in Nederland. Door innovatie en duurzaamheid is Remix veruit Nederlands snelst groeiende mortelfabrikant.
Naam innovatie 16in1, de wondermortel voor vrijwel alle klussen
Beschrijving innovatie De 16in1-mortel is in eerste instantie ontwikkeld voor 16 verschillende toepassingen, maar is in de praktijk voor nog veel meer toepassingen zeer geschikt gebleken. Door een uitgebalanceerde samenstelling van de nieuwste grondstoffen en additieven worden unieke en superieure morteleigenschappen op het gebied van verwerkbaarheid, hechting, stabiliteit, sterkte en watervasthoudend vermogen verkregen. Dit maakt de 16in1 geschikt voor vrijwel alle in de bouw voorkomende mortelklussen. Met de 16in1-mortel heeft men altijd de juiste mortelsoort voorhanden voor het uitvoeren van de klus. Ook voor de moeilijke toepassingen waar hoge eisen worden gesteld aan hechting en watervasthoudend vermogen (ter voorkoming van “verbranden” van de mortel). Maar de mortel biedt nog veel meer voordelen. Denk aan ruimtebesparing in klusbussen en magazijnen en ook aan de arbeidsbesparing doordat, door de unieke eigenschappen, voorbevochtigen, voorstrijken of gronderen voor vrijwel alle toepassingen achterwege kan blijven.
Website innovatie www.remix.nl/producten/multi/16in1
Noodzaak en belang van deze innovatie - Klussers kunnen vaak maar een beperkt aantal zakken mortel meenemen in hun klusbus, maar moeten wel velerlei verschillende klussen kunnen uitvoeren. In plaats van vele mortelsoorten heeft men met de 16in1 aan één mortelsoort voldoende en hoeft men niet steeds terug naar de bouwmaterialenhandel om de juiste mortel op te halen.
- Op het gebied van duurzaamheid is met de 16in1 een grote stap gezet. Door slechts met één mortel met een hoge doorloopsnelheid te werken houdt men niet meer verschillende restanten mortels over, die hard worden of over de houdbaarheidsdatum geraken en als afval moeten worden afgevoerd.
- Voor een goede hechting moet voor veel toepassingen met traditionele mortels eerst worden gegrondeerd of worden voorbevochtigd en nadien worden nabevochtigd. Dit kost tijd en in de praktijk laat men dit (te) vaak achterwege met alle gevolgen van dien. Met de 16in1 zijn deze voor- en nabewerkingen niet nodig hetgeen niet alleen arbeid bespaart, maar ook klachten en hieruit voortkomende faalkosten voorkomt.
- Nog te vaak wordt een klus met ongeschikte mortel uitgevoerd omdat de juiste mortel niet voorhanden is. Voorbeeld: een kalkzandsteen fundering wordt gemetseld met een “gewone” metselmortel die door de krimp van kalkzandsteen onvoldoende hecht, waardoor de kalkzandsteen op al heel korte termijn gewoon los komt te liggen. Met de superieure hechting van de 16in1 blijft alles “muurvast” zitten en blijft de fundering intact.
- In aardbevingsgebieden is de superieure hechting van de 16in1 essentieel, zodat gevelstenen bij een aardbeving niet loskomen van de gevel. Loskomend metselwerk is doodsoorzaak no.1 bij aardbevingen!
- De schapruimte in de magazijnen van de bouwmaterialenhandel is beperkt. Vele mortelsoorten nemen veel schapruimte in beslag en de doorloopsnelheid is laag. Met de 16in1 wordt aanzienlijk bespaart op schapruimte, is de doorloopsnelheid hoog en raken geen mortels meer over de houdbaarheidsdatum met afvoer als gevolg.
- Voor veel toepassingen is een dure specialistische uitvlak-, of flexegalisatiemortel niet nodig. Met de veel voordeliger 16in1 kan het gewoon, hetgeen flink bespaart op mortelkosten en kan de klus toch goed worden geklaard.
-De verpakking van de 16in1 voorkomt een afvalprobleem. De innovatieve polyethyleen zakken met gepatenteerde labyrint ontluchting zijn regenwaterdicht, waardoor de mortel niet vroegtijdig hard wordt door inwatering op de aanhanger of op de bouwplaats en als afval moet worden afgevoerd. In tegenstelling tot de traditionele papieren zakken (met plastic inlaag) hoeft de lege PE verpakking niet te worden afgevoerd naar een verbrandingsoven, maar is gewoon recyclebaar.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Met gebruik van de nieuwste grondstoffen en additieven en veel R&D heeft Remix een mortel ontwikkeld die unieke superieure eigenschappen heeft op het gebied van hechting, sterkte, stabiliteit en watervasthoudend vermogen. Deze unieke eigenschappen maken de 16in1 mortel tot een “wondermortel”, die geschikt is voor vrijwel alle bouwklussen. Een baanbrekende innovatie, die een grote impact heeft in de toch nog steeds traditionele bouwsector. Nieuw, innovatief, uniek en trendbepalend.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact