Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Recruitz.io

programmatic job advertising

Graphic van het scherm

Bedrijfsnaam Recruitz.io
KvK Nummer 66085268
Website https://recruitz.io/
Beschrijving onderneming Recruitz.io is een volledig geautomatiseerd platform dat bedrijven en recruitment organisaties helpt om de perfecte wervingscampagne uit te voeren. Door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie bereiken wij op een slimme manier het juiste talent, op de online media die zij dagelijks gebruiken.

We hebben een tool ontwikkeld waarmee je als bedrijf een geautomatiseerde wervingscampagne kunt afvuren op plekken waar mensen wel dagelijks komen, zoals Google, Facebook en Instagram, apps en online communities. Zo bereik je zowel actief (19%) als latent (81%) werkzoekenden.
Naam innovatie programmatic job advertising
Beschrijving innovatie Onze technologie weet exact op welke media, op welk moment en met welke advertentie(s) hij de perfecte kandidaat moet bereiken. Onze algoritmes creeert ook zelf de advertentie en optimaliseert de campagne in real-time.

Onze machine learning begon bijvoorbeeld vacatures voor verpleegsters met name 's nachts te adverteren. Als je er over nadenkt is het logisch. 's nachts hebben ze nachtdienst, tijd om online te zijn en vacatures te bekijken. Daarnaast snijdt het mes aan 2 kanten doordat het 's nachts goedkoper is om te adverteren.

Website innovatie https://recruitz.io/
Noodzaak en belang van deze innovatie Wij helpen talent in contact te komen met banen/bedrijven die ze anders nooit hadden gevonden. Andersom ook, wij helpen bedrijven talent te bereiken die ze anders niet bereikt hadden.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er is geen enkel bedrijf in de wereld dat vacatures volledig automatisch adverteert op niet-recruitment gerelateerde sites. Dat is ook de reden dat bedrijven als Uber, Amazon, Booking.com en Randstad zelf bij ons aankloppen om campagnes te starten

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact