Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Q-Mobility

Swivel multifunctionele stoel

Bedrijfsnaam Q-Mobility
KvK Nummer 11058230
Website www.q-mobility.nl
Beschrijving onderneming Q-Mobility ontwikkelt, produceert en verkoopt aanschuif- en sta-op eetkamerstoelen en stoel- en tafelverplaatsers op maat ter vermindering van de fysieke belasting
Naam innovatie Swivel multifunctionele stoel
Beschrijving innovatie De Swivel multifunctionele stoel is een stoel die verrijdbaar gemaakt kan worden.
De stoel is modulair op te bouwen tot hoog-laag stoel, aanschuifstoel, trippelstoel en werkstoel/bureaustoel en heeft hierdoor veel toepassingsmogelijkheden. Denk hierbij aan gebruik in een zorginstelling, een afdeling revalidatie, radiologie, mammografie, orthopedie, longfunctie en fysiotherapie in een ziekenhuis, thuis of op het werk.
Website innovatie http://www.q-mobility.nl/hoog-laag%20sto...
Noodzaak en belang van deze innovatie In zorginstellingen en ziekenhuizen heb je te maken met grote en kleine cliënten.
Deze cliënten komen hier voor onderzoek of voor revalidatie. Vaak is er dan geen stoel met een juiste zithoogte, zitbreedte en zitdiepte.
Deze stoel kun je instellen voor de cliënt. Door de stoel op 4 zwenkwielen te zetten, kan de zorgverlener gemakkelijk manoeuvreren met de stoel.

Deze stoel is ook toepasbaar voor thuisgebruik omdat de gebruiker de stoel zelf verrijdbaar kan maken en dan met de stoel aan tafel aan kan schuiven en kan trippelen rond de tafel. Hetzelfde geldt voor een werksituatie.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De Swivel stoel is een multifunctionele verrijdbare stoel met zwenkwielblokkering. De stoel kan modulair opgebouwd worden door gebruik te maken van verschillende uitwisselbare componenten. Deze instelbare stoel kan worden uitgevoerd als aanschuifstoel, sta-op stoel, hoog-laag stoel en werk/bureaustoel, waardoor er veel mogelijkheden zitten in één stoel.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact