Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Prowise BV

All-in-One systeem

Bedrijfsnaam Prowise BV
KvK Nummer 52893766
Website www.prowise.com
Beschrijving onderneming Ontwikkelaar van soft- en hardware oplossingen voor het onderwijs.
Naam innovatie All-in-One systeem
Beschrijving innovatie Het All-in-One systeem is een samenstelling van een All-in-One lift, 65” touchscreen, pc-module en Presenter software wat de ultieme, mobiele, interactieve oplossing is voor elk klaslokaal. Door de flexibele inzetbaarheid van de lift is het product op iedere locatie te gebruiken en geschikt voor iedere doelgroep. Wijzig de stand van horizontaal naar verticaal om het als touch- of tekentafel te gebruiken. De speciaal ontwikkelde touchtafel-tools stimuleren samenwerking en zorgen voor veel leerplezier onder de leerlingen. Binnen de totaaloplossing geniet je ook van de beste kwaliteit die voor vele voordelen zorgt, zoals: helder beeld, grote kijkhoek, 5 jaar volledige garantie en de hoogste veiligheid certificering. Dit alles tegen de beste prijs.
Website innovatie https://www.youtube.com/watch?v=XnxGyyUT...
Noodzaak en belang van deze innovatie De samenleving verandert in hoog tempo en dat vraagt om onderwijs dat meebeweegt. Het All-in-One systeem beweegt letterlijk en figuurlijk met het onderwijs mee, het past zich altijd aan naar je behoeften. Het onderwijs van de toekomst is niet alleen meer lesgeven vanaf een bord, maar het bevat meer interactie en vakoverstijgende vaardigheden zoals samenwerken worden steeds belangrijker. Doordat het All-in-One systeem in hoogte verstelbaar, verrijdbaar en kantelbaar is, zijn alle werkvormen mogelijk. Kantel het scherm en het schoolbord verandert binnen een handomdraai in een touchtafel. De speciaal hiervoor ontworpen touchtafel-tools bevorderen de samenwerking. Dit alles maakt het onderwijs betekenisvoller en motiverender voor leerlingen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het bieden van een totaaloplossing is uniek in de markt! Doordat we de zowel hard- als software producten ontwikkelen, sluiten deze naadloos op elkaar aan. Het All-in-One systeem biedt alles wat het onderwijs nodig heeft en je kunt er direct mee aan de slag. Meerdere personen kunnen probleemloos tegelijkertijd aan het touchscreen werken en dankzij IPS technologie heb je vanuit iedere hoek van het klaslokaal het beste beeld. Gebruik van de juiste technieken zorgt ervoor dat ons scherm ook als touchtafel gebruikt kan worden waarbij alle functionaliteiten van het scherm behouden blijven. Leerkrachten maken en delen eenvoudig lessen, creëren interactie in de klas en hebben toegang tot veel kant-en-klare educatieve content in de software, Presenter. De flexibele inzetbaarheid van de lift maakt het product geschikt voor iedere onderwijssituatie. Onze lift is de enige lift in de markt die is voorzien van de hoogste veiligheid certificering: Geprüfte Sicherheit (GS). Deze totaaloplossing is een plug en play product; met 1 kabel sluit je alles aan. Alleen de beste materialen en componenten worden gebruikt. De gehele oplossing is dan ook voorzien van 5 jaar volledige garantie. We doen geen concessies aan kwaliteit, maar bieden wel een betaalbare prijs aan het mondiale onderwijs.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact