Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

ProPlanet

SaniNet VR Viewer

SaniNet VR Viewer

Bedrijfsnaam ProPlanet
KvK Nummer 17128405
Website https://www.proplanet.nl
Beschrijving onderneming ProPlanet is een toonaangevend bedrijf op het gebied van artikelbeheer en productcommunicatie en heeft aan de basis gestaan van de huidige ETIM-artikelclassificatie.

Door onze specialismen, Product Informatie Management (PIM) en 3D Solutions, in te zetten en scherp te blijven op de technische aspecten en verbetering van onze producten willen we de meest gebruiksvriendelijke software ontwikkelen om daarmee de processen bij klanten te vereenvoudigen en maximale efficiency te realiseren.
Naam innovatie SaniNet VR Viewer
Beschrijving innovatie SaniNet Easy is een veel gebruikt software-pakket waarmee in slechts enkele stappen snel een badkamer op maat kan worden getekend in 3D. Sinds februari 2017 hebben we een nieuwe HD Viewer toegevoegd waarin de beeldkwaliteit significant verbeterd is.

Ook bestaat nu de mogelijkheid om de ontworpen badkamer in de showroom in Virtual Reality te bekijken in de SaniNet VR Viewer d.m.v. de Oculus Rift of de HTC Vive. Bovendien kan de showroom de badkamer naar de klant sturen, om deze te bekijken op zijn/haar smartphone. Door gebruik te maken van een eenvoudige (kartonnen) VR-bril, kan de klant ook thuis de badkamer in VR beleven.
Website innovatie https://www.saninet.eu/
Noodzaak en belang van deze innovatie Het ervaren van de (toekomstige) badkamer in Virtual Reality, biedt de mogelijkheid om al vóór de aanschaf van de badkamer een perfect beeld te krijgen van de toekomstige badkamer.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het bekijken van ruimtes in Virtual Reality staat nog in de kinderschoenen. Wat betreft de eenvoud en snelheid waarmee de eigen gewenste badkamer op maat (juiste afmetingen, vorm, binnenmuren, schuine daken, dakkapel, meubels, accessoires etc.) ontworpen kan worden, is SaniNet VR uniek.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact