Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Priceless Places

Priceless Places

Bedrijfsnaam Priceless Places
KvK Nummer 66959330
Website www.PricelessPlaces.nl
Beschrijving onderneming Wij maken de perfecte match tussen de wensen en behoeftes van werkende professionals en geschikte ruimtes bij passievolle horecaondernemers. Priceless Places ondersteunt professionals in hun zoektocht naar de ideale werk- of vergaderplek.
Naam innovatie Priceless Places
Beschrijving innovatie Wij maken een inspiratievolle match tussen werkende professionals en geschikte ruimtes bij passievolle horecaondernemers. Dat betekent dat wij horecaondernemers helpen hun beschikbare ruimtes op te vullen door werkende professionals te koppelen aan deze ruimtes. Priceless Places ondersteunt werkende professionals in hun zoektocht naar hun ideale werk- of vergaderplek en helpt horecaondernemers hun beschikbare ruimtes te vullen en daarmee extra omzet te generen, voornamelijk gedurende de daluren van de horeca. Priceless Places bezoekt elke horecagelegenheid persoonlijk en keurt deze op tientallen punten. Zo kunnen wij altijd een kwalitatieve werkomgeving, hoge kwaliteit van eten en drinken en échte gastvrijheid garanderen. Dit alles maakt het voor werkende professionals al een veel leukere werkdag dan in een saai kantooromgeving, maar daarnaast zijn we ook nog is kostenbesparend. Al onze flexibele werkplekken en zakelijke ontmoetingsplekken zijn geheel gratis en onze besloten vergaderruimtes zijn of competitief geprijsd of ook geheel gratis. Dit maakt ons concept zowel voor de werkende professionals als voor geselecteerde horecagelegenheden echt een win-win situatie.

Na het winnen van diverse wedstrijden gaan wij nu 9 maart, i.v.m. veel vraag, met een MVP versie van onze website in Midden- en Zuid-Limburg dit concept helemaal uittesten en doorontwikkelen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Wij geven werkende professionals meer energie en werkplezier en daarbij helpen we ze met een stukje kostenbesparing en realiseren we gemak. Zo kan iemand uit Limburg die niet bekend is in Utrecht als nog snel a.d.h.v. zijn wensen en behoeftes een ideale werkomgeving vinden in omgeving Utrecht.

Daarbij helpen wij horecagelegenheden om een hele interessante nieuwe doelgroep naar hun zaak te trekken en dit ook nog eens voornamelijk gedurende de daluren (doordeweeks - ochtend en middag).

Wij helpen horeca i.p.v. alleen maar met kortingen te gaan gooien, waar de horeca niks mee opschiet en waar ze klaar mee zijn. Wij creëren een echte win-win situatie.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel In de bovenstaande teksten is dit wel duidelijk gemaakt.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact