Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

PlasmaMade BV

PlasmaMade Airfilter

PlasmaMade Airfilter

Bedrijfsnaam PlasmaMade BV
KvK Nummer 60745304
Website www.plasmamade.nl
Beschrijving onderneming Het verhaal achter de inventie van het PlasmaMade Luchtfilter is dat dhr. Van der Sluis op zoek was naar een oplossing voor de gevolgen van de astma van zijn zoon. Om de afhankelijkheid van medicatie te beperken en een gezonde leefomgeving te creëren heeft PlasmaMade zodoende een zeer reinigend luchtfilter ontwikkeld. De uitkomst is het PlasmaMade Luchtfilter bestaande uit vier type filters in één behuizing: Thermo Plasmafilter; Glasvezelfilter; Elektrostatisch filter; en Carbon koolstoffilter. het luchtfilter is tevens energiebesparend en is zelfreinigend, waardoor er een cleantech product ontstaat. Met dit luchtfilter kon Martin van der Sluis niet alleen een gezonde omgeving voor zijn zoon creëren waarin hij vrij kon ademen, ook voor andere toepassingen en doeleinden kan het luchtfilter ingezet worden.
Naam innovatie PlasmaMade Airfilter
Beschrijving innovatie Een afzuiginstallatie heeft doorgaans een afvoerkanaal naar buiten nodig. Dat is wat PlasmaMade betreft achterhaald. Het bedrijf biedt filters die op iedere nieuwe of bestaande afzuigkap kunnen worden gemonteerd, waarmee de gebruiker direct bespaart op stook- en installatiekosten en tegelijk profiteert van een gezond binnenklimaat, vrij van geuren, pollen en andere verontreinigingen.

2 jaar geleden heeft PlasmaMade ook mee gedaan met de MKB innovatie top 100, Echter hebben wij in tussentijd niet stil gezeten, zo hebben we in Staphorst een eigen laboratorium ontwikkeld waar allerlei testen uitgevoerd kunnen worden om onze producten nog beter te kunnen maken.
Er is onder andere ontwikkeld met de computer welke zich in het filter bevindt. De laatste innovaties hiermee zijn de OACS (Ozone Active Control System) en de IACS (Ionisation Active Control System).

Daarnaast is PlasmaMade wederom bezig geweest met ontwikkeling van een nieuw product. Dit betreft een kleiner filter inclusief kleine motor welke toegepast kan worden in de afzuigkap.
Met dit kleinere filter inclusief kleinere motor wordt er weer bespaard op de energiekosten. De motor ventileert namelijk maar 300 m3/h, wat perfect is bij recirculatie. Zoals wij namelijk altijd zeggen: Less is more!
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Dit nieuwe Innovatieve filter van PlasmaMade Is nog steeds vol op in ontwikkeling en door alle tests in ons laboratorium willen wij er voor zorgen dat dit het ultieme filter voor iedere afzuigkap wordt. Welke niet alleen goed voor gezondheid en binnenhuisklimaat is maar ook voor het milieu. We willen een product ontwikkelen wat zo veel mogelijk energie bespaard.

PlasmaMade is een groen bedrijf en zal er alles dan ook alles aan doen om een steentje bij te dragen aan verbetering van het milieu. Het luchtfilter is dus uiteraard ook niet milieubelastend en levert zelfs een energievoordeel op doordat grote motoren in de afzuigkappen welke veel energie verbruiken overbodig raken.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Dit product is zelf bedacht en ontwikkeld en steeds weer vernieuwend. We zijn nog steeds bezig met het werken aan een nog beter filter, we blijven elke keer weer vernieuwen.

We hebben hiervoor zelfs in ons nieuwe kantoorpand een laboratorium opgericht om onze producten te vernieuwen en als maar beter te maken.

Er bestaat geen enkel ander filter voor in de afzuigkap welke geheel programmeerbaar is met de technieken waar wij mee werken.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact