Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Phoenix Business Intelligence and Solutions

PCS PRO 2.0 (Phoenix Cashflow Solutions)

Spreadsheet

Bedrijfsnaam Phoenix Business Intelligence and Solutions
KvK Nummer 30143427
Website www.phoenix-bi.com
Beschrijving onderneming Ontwikkelaar van applicaties op basis van Big Data en Business Intelligence
Naam innovatie PCS PRO 2.0 (Phoenix Cashflow Solutions)
Beschrijving innovatie Cashflow Management Applicatie. De applicatie vergelijkt de in en uitgaande geldstromen ten opzichte van de prognose, facturen en de bank en geeft dit weer in een overzichtelijk dashboard of gemakkelijk te maken rapport zonder enige kennis van boekhouden. De applicatie maakt het conventionele boekhouden en de kennis daarvan volledig overbodig.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Ondernemers, stichtingen, verenigingen, overheidsinstanties hebben pas kijk op de financiële situatie als het te laat is (boekhouding kijkt uitsluitend naar het verleden) en moeten dan bijsturen. PCS PRO 2.0 laat realtime financiële informatie zien en vergelijkt deze direct met de prognose, de factuur en geldstroom (bank). De bestuurder kan dagelijks sturen. Boekhoudkennis is niet meer nodig. Men hoeft niet meer te leunen op raadgevers of externe consultants. Men kan sneller sturen, veel kosten en geld besparen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel PCS PRO 2.0 maakt het hedendaagse boekhouden overbodig en zal zodoende de financiële wereld volledig doen veranderen. Het is international beschikbaar gemaakt.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact