Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Parcer International BV

Parcer

Parcer - brievenbus

Bedrijfsnaam Parcer International BV
KvK Nummer 64372596
Website www.parcer.com
Beschrijving onderneming Parcer International is een technologie bedrijf dat zich richt op het aanbieden van een internet gekoppelde Slimme Brievenbus waarmee met eenmalig geldige codes elke online bestelling ontvangen en geretourneerd kan worden zonder dat hiervoor iemand aanwezig hoeft te zijn.
Naam innovatie Parcer
Beschrijving innovatie Parcer is een slimme brievenbus waarmee je 24/7 pakketjes mee kunt ontvangen en retourneren zonder dat je thuis hoeft te zijn.
Website innovatie www.parcer.com
Noodzaak en belang van deze innovatie Online bestellingen nemen een vlucht. Consumenten bestellen steeds meer online en zijn vaak niet thuis als een een bestelling wordt afgeleverd. Hierdoor moet het pakket opnieuw worden aangeboden of worden opgehaald op een pickup point. Dit veroorzaakt consument frustratie en extra milieubelasting omdat een pakket 1 of zelfs 2 maal extra wordt aangeboden.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Parcer is een Internet gekoppelde oplossing waardoor een gebruiker naast het ontvangen en retourneren van pakketjes met een eenmalig geldende code ook zijn pakketzaken kan volgen. Het systeem maakt gebruik van encrypted codering, heeft geen enkele integratie nodig met webshops en vervoerders, is plug & play (batterij gevoed) en kan wereldwijd worden gebruikt.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact